3 Haziran 2011 Cuma

MHP Devlet Bahçeli Kırşehir Mitingi İzle 3 Haziran 2011

Devlet Bahçelinin 03.06.2011 Kırşehir Konuşması Canlı İzle Video
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 3 Haziran'da Kırşehir'e geliyor!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3 Haziran Cuma günü partisinin Kırşehir'de düzenleyeceği mitingde konuşacak.
MHP Kırşehir İl Başkanı Cemil Cahit Pişkin, yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılacağı mitinge bütün Kırşehirlileri davet etti.
12 Haziran seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirten Pişkin, "12 Haziran seçimlerine Kırşehir'de güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu seçimler ülkemizi olduğu gibi partimizi de yakından ilgilendiriyor. MHP olarak Kırşehir'de yeniden bir diriliş, bir hareketle kesinlikle bir milletvekilini çıkaracağız" dedi.
Kırşehir'de bütün MHP camiasının, tüm ülkücüler ve vatanını, milletini, bayrağını seven herkesin MHP çatısı altında birleşerek milletvekili adayı Dr. Ahmet Hakkı'yı Meclis'e taşımakta kararlı olduğunu ifade eden Pişkin, şunları kaydetti:
"Partimize destek veren partili partisiz bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. 3 Haziran Cuma günü sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, Ankara Caddesi'nde saat 14. 00'te halkımıza hitap edecektir. Bütün hemşehrimizi mitingimize davet ediyorum. "
MHP Kırşehir mitingi ne zaman,Kırşehir da Devlet Bahçeli canlı izle,Devlet Bahçeli Kırşehir canlı,MHP Kırşehir mitingi canlı,DevletBahçeliKırşehirmitingini canlı izle,Devlet Bahçeli Kırşehir canlı izle,MHP Kırşehir MİTİNGİ CANLI İZLE,Devlet Bahçeli Kırşehir mitingi izle,2011 seçim miting için Devlet Bahçeli Kırşehirya ne zaman gelecek,tayyip erdoğan Kırşehir miting canlı,Kırşehir Devlet Bahçeli CANLI,Devlet Bahçeli Kırşehir,Devlet Bahçelinun Kırşehir mitingi,Devlet Bahçeli Kırşehir canlı izle,Devlet Bahçeli Kırşehir mitingi canlı izle
MHP Devlet Bahçeli Kırşehir Mitingi İzle 3 Haziran 2011

0 yorum:

Yorum Gönder