3 Haziran 2011 Cuma

3 Haziran MHP Devlet Bahçeli Yozgat Mitingi İzle

Devlet Bahçelinin 03.06.2011 Yozgat Konuşması Canlı İzle Video
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 3 Haziran'da Yozgat'a geliyor! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Yozgat'de düzenleyeceği mitingde konuşacak.
Yozgat'ta AK Parti'liler ile MHP'liler arasında poster ve bayrak asma nedeniyle gerginlik yaşandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Yozgat mitinginden önce MHP'liler, miting alanını süslemeye başladı. Bahçeli'nin konuşma yapacağı alanın tam karşısındaki AK Parti İl Binası üzerinde bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın posterinin indirilmesi sonrası gerginlik yaşandı.
İzin alınarak posterin indirildiğini iddia eden ve duruma tepki gösteren MHP'liler, AK Parti İl Binasına yürüyüş yaptı. Polis, gençlerin parti binasına girişini engelledi. MHP Milletvekili Adayı Mehmet Ali Çakır'ın devreye girmesiyle olay yatıştırıldı. MHP Milletvekili Adayı Mehmet Ali Çakır, gençlere seslenerek, "Polis kendisine verilen görevi yerine getiriyor. Ancak bu emri verenler, Türkiye'de kendilerinden başka bir sese, renge ve görüşe tahammül etmeyen baskıcı idarenin mahalli idareci ve
yöneticileridir. Polisleri anlayın, fakat öbürleri asla anlamayın ve affetmeyin. Seçimde gereğini yapın" dedi.
Eski MHP Yozgat Milletvekili Ahmet Erol Ersoy, emniyet yetkililerle görüştüklerini ve üç hilalli bayrağı indireceklerini söylediklerini belirterek, "AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterinin asılmayacağını söylediler. Bayrağı indirdik ancak yerine Genel Başkanlarının posterini tekrar astırdılar. Bugün bu kadar tepki gösterilirken, yarın on binler gelecek. O zaman bir olay çıkarsa, bunun sorumlusu kim olacak" diye konuştu.
Uzun süre Başbakan'ın posterinin inmesini bekleyen MHP'liler, posterin indirilmeyeceği bilgisini aldıktan sonra, başka bir binadan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın posterini kapatacak şekilde bayrak astı.
MHP Yozgat mitingi ne zaman,Yozgat da Devlet Bahçeli canlı izle,Devlet Bahçeli Yozgat canlı,MHP Yozgat mitingi canlı,DevletBahçeliYozgatmitingini canlı izle,Devlet Bahçeli Yozgat canlı izle,MHP Yozgat MİTİNGİ CANLI İZLE,Devlet Bahçeli Yozgat mitingi izle,2011 seçim miting için Devlet Bahçeli Yozgatya ne zaman gelecek,tayyip erdoğan Yozgat miting canlı,Yozgat Devlet Bahçeli CANLI,Devlet Bahçeli Yozgat,Devlet Bahçelinun Yozgat mitingi,Devlet Bahçeli Yozgat canlı izle,Devlet Bahçeli Yozgat mitingi canlı izle
3 Haziran MHP Devlet Bahçeli Yozgat Mitingi İzle

0 yorum:

Yorum Gönder