3 Haziran 2011 Cuma

Belçika - Türkiye Maçını Canlı izle 3 Haziran 2011

MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!
A Milli Takımımızın 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 3 Haziran’da Brüksel’de Belçika ile oynayacağı maçın aday kadrosu ve programı belli oldu. A Milli Takım, Belçika maçı öncesinde Hollanda’nın Tegelen kasabasında bir hafta süreyle kamp yapacak.
Hocamız Guus Hiddink Gökhan Töre’yi ilk kez Türkiye A Milli Takımı’na davet ederken, Engin Baytar, Çağlar Birinci dikkat çeken isimler oldu. Nuri Şahin ise sakatlığı sebebiyle kadroya dahil edilmedi.
Türkiye A Milli Takımı, 25 Mayıs Çarşamba saat 19.00’da Swissotel the Bosphorus’ta toplanacak. 26 Mayıs’ta saat 13.00’te THY’ye ait TK3671 sefer sayılı uçakla Almanya’nın Düsseldorf kentine gidecek Türkiye A Milli Takım kafilesi, daha sonra otobüsle Tegelen’e geçecek ve kamp yapacağı Bilderberg Chateau Holtmühle’ye yerleşecek. www.havlayankirpi.com Türkiye A Milli Takımı, tüm antrenmanlarını Sportpark Bakenbos’ta yapacak.
1 Haziran Çarşamba saat 13.30’da otobüsle Brüksel’e hareket edecek ve burada Conrad Brussels’da konaklayacak Milli Takım, Belçika maçının hazırlıklarını 2 Haziran’da Roi Baudouin Stadı’nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
Türkiye A Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink ve bir futbolcunun katılımıyla 27 Mayıs ve 2 Haziran tarihlerinde birer basın toplantısı düzenlenecek.
Roi Baudouin Stadı’nda oynanacak Belçika-Türkiye EURO 2012 grup eleme karşılaşması, saat 20.45’te başlayacak.
A Milli Takım kafilesi, Belçika maçının ardından THY’ye ait 3672 sefer sayılı uçakla saat 00.40’ta Türkiye’ye dönecek.
Belçika - Türkiye Maçını Canlı izle 3 Haziran 2011

0 yorum:

Yorum Gönder