1 Haziran 2011 Çarşamba

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Düzce Mitingi İzle 2 Haziran 2011

01 Haziran 2011 tarihinde yazıldı, 0 yorum yapıldı..Kemal Kılıçdaroğlunun 02.06.2011 Düzce Konuşması Canlı İzle Video
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2 Haziran'da Düzce'ye geliyor..

CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Evren Kuşçuoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2 Haziran 2011 günü saat 16.00’da Düzce’ye gelerek miting yapacağını söyledi.

CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Evren Kuşçuoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2 Haziran 2011 günü saat 16.00’da Düzce’ye gelerek miting yapacağını söyledi.

Merkez İlçe Başkanı Kuşçuoğlu, düzenlediği basın toplantısı ile Genel Başkanları Kılıçdaroğlu’nun Düzce’ye geleceğini duyurdu. Kuşçuoğlu, “Milletvekili adaylarımızın belirlenmesinin ardından seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Gençlik kollarımız ve kadın kollarımız bütün örgüt fedakarca çalışıyoruz. Bu güne kadar 14 bin eve girildi. Bizim çalışmalarımıza destek vermek için Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Düzce’de Anıtparkta bir miting yaparak halkımıza seslenecek” dedi.

Kuşçuoğlu ayrıca mitingin yapılacağı gün alanda Demokrasi çadırı kurulacağını belirterek “Tüm gençlere iş arama süreçlerinde destek olmak amacıyla yola çıkan GenceArtı İstihdamda Fırsat eşitliği Yaratma Projesi, Demokrasi Çadırlarıyla 2 Haziran 2011 Perşembe günü Düzce’de olacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu dinlemeye gelen kadın, erkek, genç, yaşlı tüm vatandaşlarımız miting öncesinde Demokrasi çadırlarında buluşuyor. Nasıl bir Türkiye hayal ettiklerini, nasıl bir gelecek istediklerini, nasıl bir Başbakan istediklerini, özgür bir alanda korkmadan dile getiriyorlar. Tüm Vatandaşlarımızı düşüncelerini özgürce söylemeleri için Demokrasi Çadırlarına bekliyoruz” şeklinde konuştu.

CHP Düzce mitingi ne zaman,Düzce da Kemal Kılıçdaroğlu canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu Düzce canlı,CHP Düzce mitingi canlı,KemalKılıçdaroğluDüzcemitingini canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu Düzce canlı izle,CHP Düzce MİTİNGİ CANLI İZLE,Kemal Kılıçdaroğlu Düzce mitingi izle,2011 seçim miting için Kemal Kılıçdaroğlu Düzceya ne zaman gelecek,tayyip erdoğan Düzce miting canlı,Düzce Kemal Kılıçdaroğlu CANLI,Kemal Kılıçdaroğlu Düzce,Kemal Kılıçdaroğlunun Düzce mitingi,Kemal Kılıçdaroğlu Düzce canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu Düzce mitingi canlı izle

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Düzce Mitingi İzle 2 Haziran 2011 ve bunun gibi birçok yazımı RSS sistemi ile takip edebilirsin. Bu yazı 01 Haziran 2011 tarihinde yayınlanmıştır.
Etiketler: chp, Kemal Kılıçdaroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu miting, miting

0 yorum:

Yorum Gönder