1 Haziran 2011 Çarşamba

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Karabük Mitingi İzle 2 Haziran 2011

01 Haziran 2011 tarihinde yazıldı, 0 yorum yapıldı..Kemal Kılıçdaroğlunun 02.06.2011 Karabük Konuşması Canlı İzle Video
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2 Haziran'da Karabük'e geliyor..

CHP İl Başkanı Bayram Karadağ, Milletvekili adayları Mustafa Eren ve Erdoğan Dinçel, 2 Haziran’da Karabük’e gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağı mitinge Karabük halkını davet ederek, birlik ve beraberlik çağrısında bulundular.

Cumhuriyet Halk Parti İl Başkanı Bayram Karadağ dün parti binasında Milletvekili adayları Mustafa Eren ve Erdoğan Dinçel’in de katıldığı bir basın toplantısı düzenleyerek 2 Haziran Perşembe günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağı mitinge tüm vatandaşları davet etti.

Birlik ve beraberlik çağrısı da yapan CHP İl Başkanı Bayram Karadağ, Milletvekili Adayları Mustafa Eren ve Av. Erdoğan Dinçel; “Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımak için, milletvekilleri çıkarmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dediler.

Toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Bayram Karadağ, 2002 yılından buyana geçen 10 yıllık süreçte AK Parti hükümeti tarafından Karabük’ün hiçbir sorunu çözülmediği gibi bu sorunlar giderek artmıştır. Şu anda Karabük sokaklarında 25 bin işsiz var ve bizim bu oranı düşürmek için iddiamız var.Orman bölge müdürlüğü kurma iddiamız var.Bu memlekette partizanlık yapan İl müdürleri, 657’ye tabi memurlar var.Seçim çalışmalarında kullanılan makam araçları var. İşte tüm bu olumsuzluklara dur diyebilmek için partimizde bugüne kadar görev almış büyüklerimizle bir araya geldik, birlik ve beraberlik örneği ile Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımak için, milletvekilleri çıkarmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bilindiği gibi 2 Haziran Perşembe günü (yarın) Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Karabük’e geliyor.Saat:14.00’te Albaykaraoğlanoğlu caddesinde düzenlenecek mitingimize tüm halkımızı davet ediyoruz. Bu büyük coşkuyla partimiz 12 Haziran seçimleriyle birlikte iktidara geliyor” dedi.

Milletvekili adayı Erdoğan Dinçel ise, Seçime 12 gün kaldığını belirterek, “CHP iktidarına az bir süre kala CHP’li yöneticilerimiz,partililerimiz,vatandaşlarımızla birlikte,birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben bu seçim çalışmalarında 70’li yıllarda ki coşkuyu görüyorum.Cumhuriyet Halk Partisi çok önemli projelerle halkımızın karşısına çıktı. Kalan 12 gün içinde birlik, beraberlik,dayanışma içinde bütün işlerimizden feragat ederek kalan süremizi en iyi şekilde kullanmak zorundayız.Birde bu seçimlerde sandık görevlilerimize çok büyük görev düşüyor ki, 12 Haziran günü sandıklarımıza çok iyi sahip çıkmamız lazım.Bilindiği gibi önceki seçimlerde birçok şaibeler ortaya çıktı.Bu yüzden sandıklarımıza sahip çıkıp seçim tutanaklarını alarak seçim kurulundan önce sonuçları öğrenmeliyiz.Bizim için bu çok çok önemli.Umuyorum tüm bu çalışmaları en iyi şekilde yerine getirirsek 12 Haziran’la birlikte insanlarımız CHP iktidarına kavuşacaktır” dedi.
CHP Karabük mitingi ne zaman,Karabük da Kemal Kılıçdaroğlu canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu Karabük canlı,CHP Karabük mitingi canlı,KemalKılıçdaroğluKarabükmitingini canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu Karabük canlı izle,CHP Karabük MİTİNGİ CANLI İZLE,Kemal Kılıçdaroğlu Karabük mitingi izle,2011 seçim miting için Kemal Kılıçdaroğlu Karabükya ne zaman gelecek,tayyip erdoğan Karabük miting canlı,Karabük Kemal Kılıçdaroğlu CANLI,Kemal Kılıçdaroğlu Karabük,Kemal Kılıçdaroğlunun Karabük mitingi,Kemal Kılıçdaroğlu Karabük canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu Karabük mitingi canlı izle

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Karabük Mitingi İzle 2 Haziran 2011 ve bunun gibi birçok yazımı RSS sistemi ile takip edebilirsin. Bu yazı 01 Haziran 2011 tarihinde yayınlanmıştır.
Etiketler: chp, Kemal Kılıçdaroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu miting, miting

0 yorum:

Yorum Gönder