1 Haziran 2011 Çarşamba

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Bartın Mitingi İzle 2 Haziran 2011

01 Haziran 2011 tarihinde yazıldı, 0 yorum yapıldı..Kemal Kılıçdaroğlunun 02.06.2011 Bartın Konuşması Canlı İzle Video
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2 Haziran'da Bartın'e geliyor..

CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2 Haziran'da kentte miting yapacağını bildirdi.

CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2 Haziran'da kentte miting yapacağını bildirdi.

Karakaş, yaptığı yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingi için çalışmaları tüm hızıyla sürdürdüklerini belirtti.

Tek hedeflerinin, kentte tarihi bir mitinge imza atmak olduğunu anlatan Karakaş, şunları kaydetti:

"Bartın'da en yüksek katılımlı mitingi yapmayı istiyoruz. Bunun için rekor katılımlı miting olması için çalışıyoruz. Partimizin, ilimizde başarılı olması için verilen her görevi yerine getirmeye hazırız. CHP, hedefini iktidar olarak belirlemiştir. Hepimiz 12 Haziran'da partimizin büyük başarı elde edeceğine ve iktidara geleceğine inanıyoruz."

CHP Bartın mitingi ne zaman,Bartın da Kemal Kılıçdaroğlu canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu Bartın canlı,CHP Bartın mitingi canlı,KemalKılıçdaroğluBartınmitingini canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu Bartın canlı izle,CHP Bartın MİTİNGİ CANLI İZLE,Kemal Kılıçdaroğlu Bartın mitingi izle,2011 seçim miting için Kemal Kılıçdaroğlu Bartınya ne zaman gelecek,tayyip erdoğan Bartın miting canlı,Bartın Kemal Kılıçdaroğlu CANLI,Kemal Kılıçdaroğlu Bartın,Kemal Kılıçdaroğlunun Bartın mitingi,Kemal Kılıçdaroğlu Bartın canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu Bartın mitingi canlı izle

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Bartın Mitingi İzle 2 Haziran 2011 ve bunun gibi birçok yazımı RSS sistemi ile takip edebilirsin. Bu yazı 01 Haziran 2011 tarihinde yayınlanmıştır.
Etiketler: chp, Kemal Kılıçdaroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu miting, miting

0 yorum:

Yorum Gönder