1 Haziran 2011 Çarşamba

Başbakan Tayyip Erdoğan Uşak Mitingi İzle 2 Haziran 2011

01 Haziran 2011 tarihinde yazıldı, 0 yorum yapıldı..Recep Tayyip Erdoğanın 02.06.2011 Uşak Konuşması Canlı İzle Video Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2 Haziran Perşembe günü Uşak’a geliyor.

Erdoğan'dan üç ile mega projeler

'Türkiye Hazır Hedef 2023' toplantısında konuşuyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde ''Türkiye Hazır Hedef 2023'' adlı toplantıda, İstanbul, İzmir ve Diyarbakır projelerini açıkladı.

DİYARBAKIR PROJELERİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'a yeni havaalanı, Suriçi yenileme projesi, Dicle Vadisi projesi, Şanlıurfu otoyolu, Silvan Barajı ve yeni stad gibi bir dizi proje yapılacağını açıkladı.

* Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Diyarbakır için ilk projemiz, suriçi yenileme projesi. 5 kilometre uzunluğundaki Diyarbakır'ın tarihi surları iki yerden yıkılmış durumda. Bu iki yerde onarım yapacak, Suriçi'ne, o eski zamanlarda olduğu gibi bugün de yine kapılardan girilmesini sağlayacağız. Suriçi'ndeki 500 civarında sivil mimari örneği yapıyı aslına uygun şekilde yeniden inşa edeceğiz. Suriçi;ni, burada yaşayan hiç kimseyi mağdur etmeden, kimsenin hakkına halel getirmeden, çirkin yapılaşmadan ve çirkin görüntüden kurtarıyoruz'' dedi.

* Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Diyarbakır için bir başka projemiz, havaalanı. Askeri ve sivil havaalanını birbirinden ayırıyoruz. Yeni ve modern bir terminal binası ile Diyarbakır;a yaraşan sivil bir havaalanını Diyarbakır'a kazandırıyoruz'' dedi.

* Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Dicle Vadisi Projesi, Diyarbakır için bir başka projemiz. Dicle Nehri'ne rağmen, yeşil alan miktarının oldukça düşük olduğu Diyarbakır'a, yeşil ile mimarinin uyum içinde yükseldiği yeni bir yaşam alanı kazandırıyoruz'' dedi.

* Başbakan Recep Tayyip Erodoğan, ''Diyarbakır için bir başka projemiz, Diyarbakır-Şanlıurfa otoyolu. Edirne'den başlayan, şu anda Ankara'ya kadar kesintisiz ulaşan otoyol, Ankara-Niğde ve Şanlıurfa-Habur kesimini de tamamladığımızda, Türkiye'yi boydan boya geçecek bir hat olacak'' dedi.

* Erdoğan, ''Bir başka projemiz Silvan Barajı. Silvan Projesi ile 2 milyon 450 bin dekar tarım arazisinin sulanabilmesini sağlıyoruz. Bu projeyle hayata geçecek sulama sistemi sayesinde çiftçilerimize, yılda 735 milyon lira ilave gelir elde etme imkanı getiriyoruz'' dedi.

akp Uşak mitingi ne zaman,Uşak da başbakan canlı izle,recep tayyip erdoğan Uşak canlı,akparti Uşak mitingi canlı,tayyiperdoğanUşakmitingini canlı izle,başbakan Uşak canlı izle,AKP Uşak MİTİNGİ CANLI İZLE,tayyip erdoğan Uşak mitingi izle,2011 seçim miting için erdoğan Uşakya ne zaman gelecek,tayyip erdoğan Uşak miting canlı,Uşak TAYYİP ERDOĞAN CANLI,recep tayip erdoğan Uşak,recep tayyip erdoğanın Uşak mitingi,recep tayyip erdoğan Uşak canlı izle,recep tayyip erdoğan Uşak mitingi canlı izle

Başbakan Tayyip Erdoğan Uşak Mitingi İzle 2 Haziran 2011 ve bunun gibi birçok yazımı RSS sistemi ile takip edebilirsin. Bu yazı 01 Haziran 2011 tarihinde yayınlanmıştır.
Etiketler: miting, recep tayyip erdoğan, recep tayyip erdoğan miting

0 yorum:

Yorum Gönder