31 Mayıs 2011 Salı

Etiler’deki patlamada yaralanan kişilerin isimleri belirlendi


Bu sabah istanbul etilerde meydana gelen patlamada yaralananların isimleri belirlendi.

İstanbul’un en işlek bölgelerinden Etiler’deki Akmerkez’in önünde bir patlama meydana geldi. Koç Köprüsü’nün altındaki İETT durağında meydana gelen patlamada biri polis 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

İŞE GİDERKEN BACAĞINI KAYBETTİ

Etiler’deki patlamada yaralanan 7 kişiden 5'i Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 2'si ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ayten Bal’ın durumunun ciddi olduğu ve bacağını kaybettiği belirtildi. Bal ve yanındaki arkadaşı Ceyhan Mercan otomobille ilerlerken patlamanın meydana geldiği öğrenildi.

Etiler’deki patlamada bacağını kaybeden 38 yaşındaki Ayten Bal’ın özel bir şirkette müşteri temsilcisi olarak çalıştığı öğrenildi. Arkadaşı Ceyhan Mercan ile otomobille ilerlerken patlamaya yakalanan Bal, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alındı. Hastane önüne gelen yaralı yakınlarının endişeli bekleyişi sürüyor.

HASTANEDEKİ YARALILARIN İSİMLERİ İSE SÖYLE:

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi:
Ayten Bal
Ceyhan Mercan

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi:
Seyfi Erdem (polis)
Agop Demir
Sami Işık
Ali Osman Çapa
Yazgülü Şubatlıoğlu

ÇAPKIN: HEDEF POLİS OKULU OLABİLİR

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın olay yerine gelerek inceleme yaptı. Çapkın bombanın köprü altında bir elektrikli bisikletin üzerinde patlatıldığını açıkladı.

Çapkın şunları söyledi: “08.58'de köprünün altında bir elektrikli bisikletin üstüne konmuş bir patlayıcı. Orta şiddette bir patlayıcı konmuş. Patlama sonucunda 7 yaralı var, biri polis. Polis oradan geçiyordu. Hayati tehlikesi olan yaralı yok. Polis okuluna dönük denebilir. 5 araç zarar gördü. Bu kimsenin yanına kalmaz, mutlaka bulunur. Halkımızın içi rahat etsin. Tesellimiz hiçkimsenin ölmemiş olması.

Ses bombası değil ama çok büyük çaplı bir bomba da değil. Gerek zamanlama gerekse polis okuluna yakın olması altı çizilmesi gereken iki unsur.”

ceren şubatlıoğu, etilerdeki patlamada yaralananlar hakkinda bilgi, Etilerdeki 26 mayıs daki patlamada yaralananlar, etilerde yaralananlar, etilerde patlama yaralananlar, etilerde patlama da yaralananlar, etiler patlamasında yaralananlar, etiler patlaması yaralanan kişilerin ismi, etiler patlama yaralananlar listesi, etiler patlama yaralananlar kim Etiler’deki patlamada yaralanan kişilerin isimleri belirlendi yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder