31 Mayıs 2011 Salı

Emmanuel Emenike ve Sezer Öztürk Fenerbahçe’de video


Fenerbahçe’de 2 bomba transfer. Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor’da oynayan siyahi futbolcu Emmanuel Emenike ve Eskişehirspor’da oynayan Sezer Öztürk’ü renklerine bağladı. İşte haberin detayları ve Emmanuel Emenike ve Sezer Öztürk’ün golleri video.

Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor’un yıldız futbolcusu Emmanuel Emenike’yi 9 milyon Euro karşılığında transfer etti.Sarı-lacivertli kulüp, teknik direktör Aykut Kocaman’ın transfer edilmesini ilk istediği futbolcu olan Emenike’yi 9 milyon Euro’ya kadrosuna kattı. Genç teknik adam, Nijeryalı golcüyü devre arasında çok beğendiğini ifade etmiş ve Sarı-lacivertli yönetimden bu futbolcunun alınmasını istemişti.

O dönem Karabükspor yönetimi 10 milyon Euro’dan aşağı inmezken, devre arasında transfer yapmama konusunda karar kılan ve mevcut futbolculara da güvendiğini vurgulayan başkan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman, bu transferi askıya almışlardı. Ligin bitimine 3-4 hafta kala yeniden gündeme gelen Emenike ile her konuda anlaşılırken, sadece kulübüyle anlaşma kalmıştı.

Fenerbahçe yönetimi ilk etapta Kardemir Karabükspor kulübüne 6 milyon Euro önerdi. Karabükspor yönetimi, devre arasında belirledikleri 10 milyon Euro’luk bonservis bedelinden indirim yapmaya yanaşmadı. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ve Ali Yıldırım’ın Karabükspor ile yaptığı görüşmeler sıkı bir pazarlık şeklinde devam etti. Fenerbahçe yönetimi önce teklifini 6 milyon Euro’dan 7.5 milyon Euro’ya yükseltti. Bunu da kabul etmeyen Karabükspor yönetimi, sadece 1 milyon Euro’luk indirim yaptı ve taraflar 9 milyon Euro’da anlaştı. Fenerbahçe yönetiminin bu transferin gerçekleştiğini en kısa sürede açıklaması beklenirken, Nijeryalı futbolcuya ödenecek yıllık ücretin 1.5 milyon Euro civarında olduğu tahmin ediliyor.

SEZER DE TAMAM

Spor Toto Süper Lig’de 2010-2011 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, gelecek yıl planlaması için transferlere başladı. Sarı-lacivertli kulüp ile Sezer Öztürk her konuda anlaştılar. İki kulüp yöneticileri yarın biraraya gelerek transfere son noktayı koyacaklar.

Yarınki görüşme sonrasında çok büyük bir sorun çıkmazsa, Sezer Öztürk gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek. Genç oyuncusu Beşiktaş ve Galatasaray da ciddi olarak istiyordu.

Eskişehirspor, uzun süredir Fenerbahçe’nin Brezilyalı oyuncusu Bilica’yı kadrosuna katmayı düşünüyordu. Sezer transferinde bir takas formülüne de gidilebileceği öğrenildi.

Emmanuel Emenike’nin golleri izle:

Sezer Öztürk’ün golleri izle:

sezer öztürk video, emenike video, sezer öztürk fenerbahçede, emenike ve sezer öztürk, sezer öztürk fenerbahçe\de, sezer öztürk izle, sezer öztürk fenerbahçe\de video, SEZER ÖZTÜRK VİDEOSU, sezer öztürk videoları, emenike nin golleri Emmanuel Emenike ve Sezer Öztürk Fenerbahçe’de video yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder