1 Haziran 2011 Çarşamba

Mirc indir

Sohbet programları arasında gelen mirc , facebook , hi5 gibi birçok sosyal ağın çıkmasıyla beraber önemini biraz kaybetti. Son zamanlarda mIRC ‘i geri getirme çabaları biraz etkisini gösterse de eski popüleritesini henüz yakalamış değil.

Mirc nedir bundan bahsedelim öncelikle;

Mirc yaklaşık  12-13 senedir sohbet alanında kullanılan ve birçok odanın bulunduğu bir iletişim programıdır. Zurna mirc gibi birçok kanalın bulunduğu software her kesime hitap etmekte.

Mirc indir ‘mek için ne yapmalıyım?

öncelikle mircindir sitesine gitmeniz gerekmektedir. Burada anasayfada bulunan büyük mırç indir butonuna tıklayıp .exe uzantılı programı indiriyoruz. Daha sonraki aşamada bu programı yüklemek kalıyor. Mirc yükle mek oldukça kolay fakat bazen kurulumu yapamayan arkadaşlarımız olmuyor değil. Bunun için türkçe mirc indirirseniz gereken adımları takip ederek daha kolay şekilde kurulum yapma ve programı kullanma olanağını sağlarsınız.

Birde buna ek olarak son yıllarda kameralı mirc yamalarıyla daha kaliteli bir ortam yaratılmaya başladı. Bir çok özellik eklenip , gereksiz olan özellikler çıkarıldıktan sonra daha kullanışlı hale getirildi. Kameralı Mirc indir mek için mircindir.org ‘u ziyaret edebilirsiniz.

Mırc ‘a nasıl gireceğim, nasıl sohbet edeceğim,  kelebek mirc, zurna mirc indir konularında makalelerimizi mircindir.org sitemizde bulabilir bunlarda faydalanıp keyfini çıkartabilirsiniz. Hiç vakit kaybetmeden sitemizi ziyaret edip, tüm olanaklardan yararlanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder