8 Haziran 2011 Çarşamba

Fatmagülün Suçu Ne 9 Haziran



Fatmagülün Suçu Ne 9 Haziran İzle 09.06.2011



Fatmagülün Suçu Ne 9 Haziran da yayınlanacak olan bu güzel Kanal D Programının bu bölümündede kıyasıya olaylar gelişiyor.Kanal D yaptığı dizilerle, programlarla izleyicileri ekrana kitlemeyi başarıyor.Şu anda Fatmagülün Suçu Ne 9 Haziran İzle 09.06.2011 Konusunu görüntülüyorsunuz.
Beğendiğiniz Yayınları Yorum bölümünde Diğer Ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz .Program Kanal D de yayınlandıktan sonra videomanik.blogspot.com dan izleyebilirsiniz. iyi seyirler

Kerim'in doğumgünü hediyesi olarak aldığı gelinlik, Fatmagül'ün kapanmamış yaralarını yeniden kanatır. Oysa geçmişin gölgelerinden uzakta, yeni bir başlangıç yapabilmek adına alınan bu gelinlik, Fatmagül için unutmak istediği tüm geçmişinin bir özeti gibidir. Kerim iyi niyetli ama yanlış bir adım attığını düşünürken, Kerim'e en büyük umut ışığı yine Fatmagül'den gelir. Mukaddes'in Murat'ı görmek için her gün okula geldiğini öğrenen Ebe Nine sürpriz bir şekilde onun karşısına çıkar. Bu karşılaşma, Mukaddes'i Fatmagül'ün lehine şahitlik yapmaya ikna etmek için mahkemeden önceki son şanstır. Amerika'ya gitmeden önce Mustafa'nın karşısına son kez çıkan Meltem, yaşadıklarının intikamını farklı bir şekilde alır. Bu görüşmeden haberdar olan Yaşaranlar’sa, Mustafa ile Meltem hakkındaki şüphelerine bir cevap bulurlar. Mustafa'yla da hesaplaşma zamanı gelecektir.  



0 yorum:

Yorum Gönder