2 Haziran 2011 Perşembe

Facebook İle Sitene Ziyaretçi


Facebook ile Siteye Ziyaretçi Çekme 

Sitenizin hitini arttırmak ve her zaman ziyaretçilerle dolmasını istiyorsanız reklam vermeniz en iyi çözümlerden birisidir.Ama bu konuda iyi düşünmek ve doğru seçim yapmak gerekir.
Facebookta şu anda iki türlü reklam sistemi yer alıyor.Bir tanesi direk sitenize giden reklam sistemi biriside sitenizin facebook sayfası reklamı ! Bizim size önereceğimiz reklam sistemi facebook sayfası reklamı olacaktır.Bunun nedenini şöyle açıklayabiliriz :
*Direk siteye verilen reklamlar belli bir süre size baya bir ziyaretçi getirecektir.Ancak bu sizi maddi yönden çok etkileyecektir.Çünkü o reklamınızın orda kalması için aylık para yatırmanız gerekecektir.
*Ama Eğer uzun süreli ve devamlı ziyaretçi istiyorsanız bir facebook sayfası açarak sayfanızın reklamını vererek üye kazanıyorsunuz ! örneğin sayfanızı 1 ayda 15 bin kişi beğendi diyelim sayfanızda sitenizin haberini paylaştınız ! bu demek oluyorki en azından o paylaştığınız haberi muhtemelen 7-8 bin kişi okuyacak.Yani 1 haberde böyle olursa daha fazla haberde kaç olacağını yazmama gerek yok diye düşünüyorum.





1 yorum:

Unknown dedi ki...

http://www.eglencekosesi.com/karisik-fikralar/29-mukemmel-kadin

Yorum Gönder