2 Haziran 2011 Perşembe

Doğa Kanunu Nedir ?

Dünya yaratıcı tarafından çok hassas dengeler üzerinde kurulmuştur, bu dengeler asla şaşmaz.Mmalum ülkeler yasalarla ve kanunlarla yönetilir, bu kanunlara ve yasalara uymayanlar cezalandırılır, peki doğa kanunlarına uymayanlara ne olur?


Doğada hesap basittir, kendisine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın, yaparsan bir gün bunun bedelini ödersin, hırsızlık yaptıysan bir gün senin malını çalmazlar, eger gerçekten ihtiyacı olan birinin malını çalarsan ve onun canı bundan ne kadar yanmışsa aynı duyguları da senin yaşaman için doğa devreye girer ve hiç beklemediğin anda cezanı keser.


Bir insanın başına gelen her iyi olayın ve kötü olayın doğada bir karşılığı vardır, hiç bir şey sebepsiz ve haksız değildir, bu yüzden hayatınızı iyiliklerle doldurun, bir kötülük yapacağınız zaman bilinki bir gün bunun cezasını çekeceksiniz.


İnanmayanlar için küçük bir empati öneriyorum, şimdi gerçekten kötü olarak tanıdığınız birini düşünün, hayatına yaşam tarzına, ailevi yapısına bakın, bir de gerçekten iyi olan birine bakın, aynı şekilde bu insanı da analiz edin, ortaya çıkan fark size doğa kanunlarının nasıl işlediğini gösterecektir.



Bir de şöyle bir durum var, diyebilirsiniz ki, adam her pisliği yapıyor ama gene de ondan iyisi yok, sakın aldanmayın buna, zamanı gelmemiştir.


Unutmayın; ölünce sizi toprağa gömecekler, yani doğa sizi içine alacak.


0 yorum:

Yorum Gönder