2 Haziran 2011 Perşembe

2011 Temmuz Sözleşmeli Öğretmen Ataması

Bugün öğretmenlere sevindirici bir haberim var çünkü Nimet Çubukçu Temmuz’da sözleşmeli öğretmen atamalarının yapılacağını bildirdi. Konya’nın Ereğli ilçesinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Çubukçu : “2011 Temmuz ayında 15 bine yakın öğretmen ataması yapılacak.” dedi. Detaylar haberimizin devamında yer alıyor.


Temmuz ayında yapılacak olan sözleşmeli öğretmen atamalarına 28 Haziran ile 4 Temmuz tarihleri arasında başvuru yapılacak. 6 Temmuz’da ise ise atamalar gerçekleştirilecek.



arkadaşlar bu kadar alım olması güzel ama temmuzdaki kpss den sonra alım ne olacak. kimse söylemiyor ama bu alımlarda hep gecen seneki sınavlarbaz alınarak öğretmen lınıyor. ne olacak bu seneki kpss ye girenler. gecen senelerden puanı olmayıpta bu sene lpssye girecek olanlar. merak ediyorum bize ne kadar atama yapacaklar 9 temmuz dan sonra… (ismailhk61)



bu atamaların seçim dönemine gelmesi manidar, bunlardan önce şu bilişim teknolojileri öğretmnelerinin norm durumları çözülse, daha iyi olur bir çok bt öğretmeni norm fazlası bir de bu iliçi atamaları neden bu kadar geçikti. seçim vaatelerini bırakıp geçeklere bakalım benzine gelen zamalardan söz eden yok. (01andacc)



0 yorum:

Yorum Gönder