9 Haziran 2011 Perşembe

Bkm Mutfak 12 Haziran



Bkm Mutfak 12 Haziran İzle 12.06.2011


Bkm Mutfak 12 Haziran da yayınlanacak olan bu güzel Kanal D Programının bu bölümündede kıyasıya olaylar gelişiyor.Kanal D yaptığı dizilerle ve programlarla izleyicileri ekrana kitlemeyi başarıyor.Müthiş bir izleyici kadrosu bulunan Kanal D ve Dizi Sahipleri Reytinglerden Aşırı Derecede Memnun.Yazın Gelmesiyle Diziler Sezon finaline girmek üzere ve yeni yazlık diziler türemekte.Oyuncuların Büyük bir sezondan sonra tatili hak ettiği aşikar. Diziler kanallarında yayınlandıktan sonra sitemiz üzerinden paylaşıma sunulacaktır.

Şu anda Bkm Mutfak 12 Haziran İzle 12.06.2011  Konusunu görüntülüyorsunuz.
Beğendiğiniz Yayınları Yorum bölümünde Diğer Ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz .Program Kanal D de yayınlandıktan sonra videomanik.blogspot.com dan izleyebilirsiniz. iyi seyirler

Kanal D’nin, izlenme rekorları kıran mizah programı “Çok Güzel Hareketler Bunlar”, önceki bölümlerin en beğenilen skeçlerinden oluşan özel bölümü ile ekrana geliyor.                                                                         
Kız arkadaşıyla evde oturan genç, arkadaşının attığı mesaj sonrasında, eve getirdiği iki kızla, kız arkadaşının karşısında zor duruma düşer.  Durumdan rahatsız olan kız arkadaşı bu duruma tepki gösterir.  Arkadaşını ve kızları göndermek zorunda kalan genç, kız arkadaşını da bu olay sonrasında kaybeder.                                                   
Alışverişe çıkan çift, son uğradıkları mağazada kavga etmeye başlar. Kavganın sebebi kıskançlıktır.  Çünkü adam, sevgilisi kabinde elbise denerken, başka bir kadına denediği elbise için fikir vermiştir! Kavga öyle büyür ki, cansız mankenler bile kavgaya dâhil olur.                                                                                                                     
Biricik sevgilisi üşümesin diye ona koyun yününden kazak alan adam, elbette beklediği “sevinç” nidalarıyla karşılaşmaz! Sevgilisi hediyeden memnun kalmayınca o da, hediyeleri konusunda radikal kararlar alır!                                                                     
Bugüne kadar hiçbir sevgilisiyle öpüşmeyen genç kız, erkek arkadaşının hamlesini geri çevirir. Erkek arkadaşı neye uğradığını şaşırır ama bilmediği gerçek, kızın bunu İtalya’da gondolda yapmak istediğidir.                                                                         
Dolmuş yolculuğu kısa da olsa yanında kimin oturduğu önemlidir. Hele ki bu asla kibar konuşmayı beceremeyen bir sarhoş ise!                                                                             
Halı saha maçınca ayağı sakatlanan adam hastaneye gider. Doktor gelmeden önce hasta bakıcı tarafından kontrol edilen ve kötü müdahaleye maruz kalan adam, acısının yanında bir de kabarık hastane parasıyla karşılaşınca çileden çıkar.                            
Metin Yıldız şöhretin tadını çıkarmaya devam ediyor. Bu kez eşiyle bir bara eğlenmeye gidiyor. Ancak hayranları ve eski arkadaşları ile karşılaşınca şöhretin zor anları ile de tanışmak zorunda kalıyor.                                                                         
Hamile eşinin ısrarı ile bir doğum öncesi eğitim merkezine giden adam burada gördüklerini oldukça garipser. Çocuk taklidi yapan bir asistan, hamile taklidi yapan babalar, karnında yastıkla dolaşan bir hoca, merkezde ne arasanız vardır. Sevgilisinden intikam almak için, rakip takımın formasıyla tribüne sızan genç kız, stadyumdaki diğer fanatikleri de kendi safına çekince, erkek arkadaşın başına gelmeyen kalmayacaktır.                                                                                            
ATM’den para çekmek hayatı çok kolaylaştırıyor da, ya önünüzde yaşlı bir amca varsa ve ATM ile ilk kez tanışıyorsa!
Kararsızlık zordur. Kararsızların bu halleri arkadaşları için daha da zordur! Hele ki arkadaşınız kararsızlığın hiç şaka yapılmaması gereken bir konuda olursa iş iyice tatsızlaşır. Sürekli intihar girişiminde bulunan ancak bunu hiçbir zaman gerçekleştirmemiş genç ve arkadaşlarının maceraları bu zorlukların şakasını yapıyor. Kızı eve geç gelen adam, kızının geç gelişinden rahatsız olur ve aralarını düzeltmek için eşini yanlarına çağırır.  Anne, baba -kızın arasında köprü vazifesi görürken, bu arada baba sürekli olarak Nihat Doğan taklidi yapmaktadır.                                            
Çok Güzel Hareketler Bunlar kahkaha dolu özel bölümüyle bu Kanal D’de! 




0 yorum:

Yorum Gönder