16 Haziran 2011 Perşembe

Bakırköy 70. Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

Bugün ki yazımızda sizlere İstanbul Bakırköy de bulunan geleceği parlak bir okuldan bahsedeceğiz.Geleceği açık ve önü tükenmeyen bir kol "Sağlık" bölümü. Herkezin Ailelerin çocuklarına Lise ve Üniversite seçerken ileriye dönük bir seçim yaptığı aşikar. Bizde bu meslek ve okul hakkında sizlere birkaç bilgi vermekten mutluluk duyarız.


            BAKIRKÖY 70.YIL ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ

Hepiniz biliyorsunuz ki sağlık dünyadaki en önemli unsurdur. Ve sağlık sektörleri bizler var oldukça sürekli devam edicektir. Bunun içindir ki sağlık meslek liseleri büyük kitle görmüştür. Sağlık meslek liseleri kısa yoldan iş sahibi olmayı hedefleyen liselerdir. "Sağlık Meslek Lisesi"nden mezun olsanız bile direk okulun yönergelerinde okul biter bitmez iş bulma sorunuyla uğraşmıyorsunuz.Devlet hastanelerinde ve özel sektör de çalışma imkanı bulan sağlık meslek ekipleri ( Hemşireler , Acil Tıp Teknisyenleri ) seçtikleri bölümden oldukça memnun. 

Bakırköy 70.Yıl anadolu sağlık meslek liseside Gelecek için önemli adımlar atmaya devam ediyor.Güzel eğitim şekli , Saygın Bilgili Eğitime ilk sırada önem veren yöneticileri ile başarılarını %100 e odaklamışlar. Öğrencilerin daha iyi eğitimi için devletten aldığı küçük ödenek dışında kendi çabalarıyla bir şeyler yapmaya çalışmakta. Öğrencilerin iyi bir Cv 'ye sahip olmaları için Yurt dışı staj çalışmalarına başladı. Hem Dil hem Faydalı bir staj için tüm okul çalışmalarla ilgilenmekte.

Sizin de bu mesleğe ilginiz varsa Tercih listenizde mutlaka bulunması gereken bir okul.
İyi günler .




0 yorum:

Yorum Gönder