3 Haziran 2011 Cuma

Assassin’s Creed 3 Revelations Oyunu’nun Konusu Osmanlı

Assassin’s Creed 3 Revelations adlı merakla beklenen oyun önümüzdeki günlerde raflarda yerini almış olacak. Ancak oyunun özellikle bizleri ilgilendiren bir tarafı var. Oyun 16. yüzyıl Osmanlı İmparatorluğun’da İstanbul’da geçiyor. Farklı medeniyetlerin bir arada yaşadığı bir yer olarak ele alınan İstanbul’da Fetih sonrası İstanbul’da gizli olarak etkisini devam ettirmeye çalışan ve Tapınak Şövalyeleri etrafında örgütlenmiş eski Bizans ajanları, ömrünün sonuna yaklaşan Sultan’ın çocukları arasında iktidar mücadelesi oyun senaryosundaki ilgi çekici bir şekilde oyunda işleniyor.
Oyununun önümüzdeki günlerde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Önceki serilerinde olduğu bu merakla beklenen bu seri de tüm dünyada olduğu gibi özellikle Osmanlı ve İstanbul öğelerinin bulunmasından dolayı ülkemizde de en çok satılan ve oynanan oyunlar arasında yerini alacaktır diye düşünüyoruz.
Oyun film söylentileriyle gittikçe konuşulan film.Filmde kimin oynayacağı belli olmayan ancak büyük ihtimalle altairi olan  francisco randez oynayacak eğer o olmayacaksa kesinlikle wentworth miller oynamalı.
Oyunun beklenen traileri yayınlandı Sitemizden İzleyebilirsiniz.

OYUNUN TRAİLERİ 


assassins creed 3 revelations | izlesene.com

0 yorum:

Yorum Gönder