3 Haziran 2011 Cuma

8. Sınıflar İçin 2011 SBS Yarın Yapılacak

2011 sbs soruları cevapları

Uzun bir hazırlık döneminin ardından 2011 SBS geldi çattı. Öğrenciler bu haftasonu hayallerindeki ortaöğretim kurumunu seçebilmek için Seviye Belirleme Sınavında ter dökecekler. 8. Sınıflar bu sınava son kez girecekler 2011 sbs soruları ile boğuşacaklar bundan sonraki yıl da bu yıl 7. sınıf SBS’ye giren adaylar son bir sınava girecekler ve SBS tamamen kaldırılacak.
Sınav yarın saat 10:00'da başlayacak. Sınav esnasında gözetmenler oldukça titiz davranacaklar. Öyle ki Milli Eğitim Bakanlığı gözetmenlerin öğrencilerin dikkatini dağıtan ses çıkartabilecek topuklu ayakkabı dahi giymesini yasakladı. Gözetmenler kopya konusunda da oldukça hassas davranacaklar. Sınav esnasında kopya çekildiği tespit edilen öğrenciler sınavları gözetmenler tarafından iptal edilecek.
Sınavın ardından öğrenciler üzerlerinden hazırlıkla geçmiş bir yılın yükünü atmış olacaklar ancak iş henüz bitmiş olmayacak. Sınavın hemen ardından birçok öğrenci sbs soruları ve cevapları için internetin başına geçecek, Milli Eğitim Bakanlığı’nın resim sitesi üzerinde sorular ve cevaplar yayınlandıktan sonra netlerini hesaplayım sbs puan hesaplama motorlarına netlerini girerek alabilecekleri yaklaşık puanları hesaplamaya çalışacaklar. Bizler aktuelblog.com olarak yarın ve Pazar günü 2011 SBS sınavına girecek tüm öğrencilere başarılar, ailelerine sabırlar diliyoruz. Umarız sınav bütün beklentilerinizi karşılayacak kadar güzel geçer.


Zorlu sınav yarın Cumartesi günü yapılacak saat 10 da başlayan sınav gerçekten çocuklar için stress ve sıkıntı haline gelicek .Aşağıda bu ögrenci hallerinden videolar izleyebilirsiniz :))Bütün öğrencilere başarılar dileriz.




UzmanTV  

0 yorum:

Yorum Gönder