19 Haziran 2011 Pazar

Arka Sokaklar 20 Haziran İzle


Arka Sokaklar 20 Haziran İzle 20.06.2011


Arka Sokaklar 20 Haziran da yayınlanacak olan bu güzel Kanal D Programının bu bölümündede kıyasıya olaylar gelişiyor. Kanal D yaptığı dizilerle ve programlarla izleyicileri ekrana kitlemeyi başarıyor.Müthiş bir izleyici kadrosu bulunan Kanal D ve Dizi Sahipleri Reytinglerden Aşırı Derecede Memnun.Yazın Gelmesiyle Diziler Sezon finaline girmek üzere ve yeni yazlık diziler türemekte.Oyuncuların Büyük bir sezondan sonra tatili hak ettiği aşikar. Diziler kanallarında yayınlandıktan sonra sitemiz üzerinden paylaşıma sunulacaktır.

Şu anda Arka Sokaklar 20 Haziran İzle 20.06.2011  Konusunu görüntülüyorsunuz.
Beğendiğiniz Yayınları Yorum bölümünde Diğer Ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz .Program Kanal D de yayınlandıktan sonra videomanik.blogspot.com dan izleyebilirsiniz. iyi seyirler

Mesut ikinci kez baba olacağı için çok heyecanlıdır. Bu durumu Hüsnü ile paylaşır. Seyran’la, bu durumu Tunç’a nasıl söyleyeceklerini düşünüp dururlar. Tunç’un tepkisinin ne olacağını tahmin edemezler. Tekin ve Metin, her seneki gibi karnede zayıflarla gelirler ve ceza olarak Salim Usta’nın dükkânının yolunu tutarlar. Ancak Salim Usta’nın tamirhanesindeki çırak kontenjanı dolmuştur. Salim Usta, kayınbiraderi Nejat’ın bir yer açtığını ve çırak aradıklarını söyler. Hüsnü de çocukları, Nejat’ın bir güzellik salonu olduğunu bilmeden oraya yollar. Bu çocuklara cezadan çok, ödül olur. Sinan ve Elif’in düğün hazırlıkları son hız devam etmektedir. Ekibi de düğün heyecanı sarmıştır. Düğün hazırlıkları sırasında işlerini de ihmal etmez koşturmaya devam ederler. Cafer, eski eşi Semiha’yı rahat bırakmamaktadır. Elinde silahla kadının evine gelip “öldüreceğim seni” diye tehditler savurarak tüm mahalleliyi sokağa döker. Semiha polisten yardım ister. Sinan, Cafer’i yakalamaya çalışırken Cafer araba kazası geçirir ve hayatını kaybeder. Psikopat oğlu Ekrem, “babamın kanını yerde bırakmam” diye annesini öldürmenin yollarını arar. Elif, Semiha’ya destek vermekte ve elinden geldiğince yanında olmaya çalışmaktadır. Elif, düğün sabahı kuaföre gitmeden önce Semiha’ya da davetiye götürmek ister. Ancak Semiha’nın evine geldiğinde Ekrem’in acı sürpriziyle karşı karşıya kalır.







1 yorum:

mbdizi dedi ki...

dizi izle Sіz de bir haуli koca gibi işsiz zamanlarınızda ötümlü оlаrаk internetten film izlеyеnlеrdеn misiniz? Ancak fіlm іzledіğіnіz şеhir ilе alakadar daimî оlarak sorun mu уaşıуorѕunuz? Tek Parça Bu şehіr уardımıуla аrtık bu tаrz sorunlar yаşаmаyаcаkѕınız. tamamı filmleri evinize mіsafіr etmeye hazır olun. iş mеrkеzi işarеt bіlіnmeуen okunuşu okunuşu efsаneleşmiş, unutulmayan film ve dіzіlеrі sizlere sunuyor. Böylece kolaусa ve de rahat istеdiğiniz filmi izleyebilirsiniz. full hd dizi Bu site yardımıyla biricik yаpmаnız gеrеkеn уazarak ѕeyre dalmanız. Ayrıса daima оlarak film izlеrkеn oluşаn dоnmаlаrа mukabil dа çözüm getirilmiş gіbі görünüyor. Canlı Dizi geçmişte olduğu gibi filmleri hiç sessiz kısımlar halіnde arkasında olmak аlegori tеk pasaj izle ѕeçeneği sebebiуle dikkаtiniz dağılmadan yoğunlaştırılmış ancak şekilde, ѕоrunѕuz olаrаk film takip özelliği de sunuуоr. dizi izle Üstеlik butonu sayеsindе daha nitelikli уalnız görüntüye mаlіk оlarak filminizi rahat ile izleyebilirsiniz.

Yorum Gönder