31 Mayıs 2011 Salı

JukeBox

JukeBox Evet bu onların grubunun ismi.Hepsi birbirinden Yetenekli insanlar.Kendileri ile ilk 27 Mayıs Cuma günü Yıldız Teknik Üniversitesi Bahar Şenlikleri 2011 de tanıştım.Büyük Hande Yener konserinden önce çıkan gruplardandı .

JukeBox .Neva – Jukebox ve Kapanışı Hande Yener yapıcaktı. Herkezde Hande Yener gelsin artık modu vardı elbette bendede öyle J Taki Jukeboxla tanışana kadar . O güne kadar grubun hakkında hiçbir bilgim yoktu. Rüya gibi bir saat geçirdik onlarla. Coşturucu özelliği hakkında yoruma gerek duyulmayacak bir grup. Özellikle vokaldeki küçük bayanın hem şarkı söyleyip hem dans edip kıvırmasıyla oldukça beğenimizi kazandı.





O an içimden geçenler şunlardı gerçekten … Ne kadar geç çıkarsa Hande Yener o kadar çok vakit geçirebilirdim bu grupla Neşeli ve hareketli bir biçimde Eşlik ediyorduk küçük hanıma. Hiç birbilgimde yoktu dinlerken kimler , grubun adı ne .. En sonunda Vokaldeki Küçük hanım Box lu bir şeyler söyledi. Eve geldiğimde araştırma yapmaya başladım Türkbox olarak aklımda kalmış yazıp arama yaptığımda sonuç alamadım . Çeşitli arayışlar sonucunda grubun adına ve sitesine ulaştım .



Grup elemanları gerçekten branşlarında çok yetenekliler.

Kerem Dıramca Gitarda  
Tuna Patır  Klavyede
Yasin Cem Kandemir  Bas Gitarda
Murat Kınay Davulda
Ve o küçük hareketli vokalimiz  Ecem Korkmaz.

Çok konuşulan Ajda pekkan'dan EĞLEN GÜZELİM overları da ayrı bi güzel olmuş.

Kendi besteleri olarak
"Biz de Böyle" 
"Şeytan Seni Görüyorum" 
Şarkıları var.
4 Parçanında Video görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.

Jukebox - Eğlen Güzelim


Jukebox - Şeytan Seni Görüyorum 




Jukebox - Biz de Böyle




Jukebox - Mor Menekşe




Videoların Mp3 Linki için Yorum bırakmanız yeterlidir. Mail olarak geri dönülecektir. Unutmadan söylemek lazım. JukeBox Her Cumartesi 00.30 da Bronx Pi sahnede coşturmaya devam edicek

1 yorum:

Adsız dedi ki...

boktan bir grup

Yorum Gönder