4 Haziran 2011 Cumartesi

Tnt Yayın Akışı 5 Haziran 2011 Pazar

Tnt Cnbc-e ye rakip olarak yola çıkmış 3 yıl yaklaşık kaliteli bir biçimde ilerlemiş ancak zamanla format dışına çıkmış bir Televizyon kanalıdır
Tnt ve diğer birçok televizyon kanalının günlük ve haftalık yayın akışlarını düzenli tablolarla öğrenebilirsiniz. Tnt'nin 05.06.2011 Pazar tarihli yayın akışını görüntülüyorsunuz! Yayın akışında beğendiğiniz programları yorum kısmından diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. yayın izle Tnt 05.06.2011 Yayın Akışı , Tnt 05.06.2011 Yayın Akışı
06:30
GENARATOR REX
Dünyayı tehdit eden EVO’lara karşı savaşan 15 yaşındaki Rex, kendi vücudundan muhteşem makinalar üretebilir.
07:00
FLAPJACK
Limonata denizinde lolipop ağaçlarıyla kaplı bir adaya ulaşmaya çalışan Kulak Jack, onu yetiştiren Bubbie adlı balina ve huysuz korsan Kaptan Yosun’un maceraları.
07:30
BAKUGAN
Bir gün gökyüzünden kartlar yağmaya başlar. Her biri ayrı karaktere ve güce sahip bu kartları bulan çocuklar Bakugan adında bir savaş oyunu icat ederler.
08:00
SAMURAI JACK
Kötü büyücü Aku’nun geleceğe hapsettiği Samurai Jack evine dönmek için yol ararken insanlığı kurtarmak için kötü güçlere karşı savaşıyor.
08:30
ŞİRİNLER (SMURFS)
Bir gün gökyüzünden kartlar yağmaya başlar. Her biri ayrı karaktere ve güce sahip bu kartları bulan çocuklar Bakugan adında bir savaş oyunu icat ederler.
09:00
TNT ÇOCUK KULÜBÜ
Çocukların sevgilisi Jess Molho’nun sunduğu; ekranların en eğlenceli, en içten ve en farklı çocuk programında müzik, dans, aksiyon, eğlence ve tabii ki en güzel çizgi filmler.
11:00
DEDİKODU
Fatoş Kabasakal’ın sunumuyla gecelerde turlayan, gazetecilerle ‘köşe-kapmaca’ oynayan ünlüler, İstanbul’un dört bir yanını karış karış dolaşan ‘Dedikodu’ kameralarına takılıyor.
14:00HÜLYA AVŞAR SHOW
16:15
KARA MURAT KARA ŞOVALYEYE KARŞI
Kara Murat, Bizans Prensi’nin kaçırıp yetiştirdiği ikiz kardeşi Marc (Mehmet)’i düşman olarak karşısında buluyor. O: Cüneyt Arkın, Mualla Omay
18:00HABER
18:30
KORKUSUZ KORKAK
Mülayim hayatı başarısızlıklarla dolu bi odacıdır. Bütün hayatı gittiği hastanede raporlarının karışması ve çok yakında ölüceği haberini almasıyla değişir. O: Kemal Sunal, Ayşin Atav
20:15
KING KONG
Sinema dünyasının efsanelerinden King Kong, Oscarlı yönetmen Peter Jackson’ın ellerinde yeniden hayat buluyor. O: Naomi Watts, Jack Black, Adrien Brody. Y: Peter Jackson.
00:00
BÖCEK
Eski kocasının şiddetinden kaçan Agnes, yeni sevgilisi yüzünden kendini böceklerle örülü bir kabus içinde bulur. O: Ashley Judd, Harry Connick Jr. Y: William Friedkin.
01:40SUPERNATURAL
02:30HERŞEY GERÇEK
03:30KARA MURAT KARA ŞOVALYEYE KARŞI
05:10KORKUSUZ KORKAK


Tnt Yayın Akışı 5 Haziran 2011 Pazar





KANAL ADI: TNT

İÇERİK : GENEL, EĞLENCE

TNT televizyonu henüz internet yayınına başlamamıştır…İleryen zamanlarda sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz…


0 yorum:

Yorum Gönder