2 Haziran 2011 Perşembe

Nihat Doğanın Köpek Balığından Korktuğu an İzle




Survivor adasında Nihat Doğan’ın karizmayı çizdirdiği anlar izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi. Survivor’da ‘adanın kralı’ olduğunu iddia eden Nihat Doğan, köpekbalıklarının olduğu süs havuzunda karizmayı  işte bölye çizdirdi.
Önce dokunulmazlık oyununda Taner ile finale kalan Nihat Doğan, kendisine açık ara fark atan Taner’in onu uzun süre finişte beklemesiyle sinirlendi. Ödül oyununda yarışmayı en hızlı tamamlayan Nihat Doğan, yanına Tefik ve Özge Ulusoy’u da alarak kendilerini bekleyen helikopterle ‘Ocean World’e gitti.
NİHAT KÖPEKBALIĞINI GÖRÜNCE
Burada yunuslar ve köpek balıklarıyla aynı suya giren yarışmacılar, ilginç görüntüler oluşturdular. Adada korkusuz olduğunun altını çizen Nihat Doğan’ın köpekbalıklarının olduğu havuza girince rengi benzi soldu.

NİHAT ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA

Eğitmenler eşliğinde vatos ve köpekbalıklarının yanına yanaşmaya çalışan Nihat Doğan, korku dolu anlar yaşadı. Vatos’ların vücuduna değmesinden irkilen Doğan, çığlıklar atarak sudan çıkmaya çalıştı. Her seferinde Tefik’in yakalayarak tekrar havuza soktuğu Nihat, en sonunda bir yol bularak havuzun duvarına tırmanarak dışarı kaçmayı başardı.
nihat doğan karizmayı çizdirdi, nihat doğan ocean world, nihat doğan survivor korktuğu an, nihat doğan köpek balığından korktu, nihat doğanın köpek balığından korktuğu an, nihat ın korktuğu anlar, nihat doğan köpek balıklarıyla, nihat doğanın korktuğu an, nihat doğan korktugu an, nihatın korktugu an Nihat Doğan’ın köpek balığından korktuğu anlar video izle yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.





0 yorum:

Yorum Gönder