16 Haziran 2011 Perşembe

Mutlu Cinsel Yaşam İçin Yöntemler


İlişkide Püf Noktalar

Bugünki yazımızda sizlere cinsel hayatınızı kurtaracak ve belkide boşanmalara kadar gidicek bir kavgayı önleme yöntemleri yazıyoruz desek emin olun ilginizi çekerdi J . Evet Sağlıklı seks için neler yapmalıyız,Sağlıklı seksin püf noktaları neler bunlardan bahsedeceğiz. Seks yapmak sağlığımız açısından çok önemli ve yapılması şart bir ihtiyaçtır ki aksini düşünen usta uzmanlardan da aynı cümleleri duyabilir. Hatta uzmanlar Mutlu bir cinsel yaşamın haftada 2 kez seks yapmaktan çiftlerin beraber olmasından geçtiğini de söyledi.Evet Yatakda partnerinizi ne derece mutlu edebilirsiniz,Doğru seksin yöntemlerini maddeler halinde sıraladık.

İlk maddemiz.  RAHATLA

Evet ne olacağını ileriyi düşünmeyin . Rahatlayın ve yapın . Kendiliğinden oluşan anları yakalayın. Ne kadar çok düşünürseniz o kadar çok sıkıntı yaşarsınız.

İkinci maddemiz : DURUŞLAR

Evet İkinci maddemizde anlatacağımız duruş konusu yani Pozisyonlar. Partneriniz ile sürekli değişik pozisyonlara girmenizde fayda var.Sabit pozisyonlar sizleri sıkıp monoton bir cinsel hayata sokabilir.

Üçüncü maddemiz: YER

Evinizin bir yerinde takılı kalmayın. Salonda ,Banyoda, Yatak odasında veya bir hotelden yer ayarlayın.

Dördüncü maddemiz: MODA GİRİN

Sağlıklı mutlu bir cinsel yaşam için bu moda girmeniz sizi nirvanaya çıkarabilir.Öncelikle Loş ışık da soft müzikle bu işi güzel hale getirebilirsiniz.

Beşinci maddemiz:  YİYECEK

Evet şaşırdığınız fark ettim J Mutlu bir yaşam istiyorsanız Cinsel isteği arttıracak yiyecekler , enerji verecek sebzeler  veya çikolata vb. şeyler yemeniz.

Altıncı maddemiz: RAHAT GİYSİLER

Üzerinize rahat edebileceğiniz, Çıkarması güç olmayan şeyler giyin .

Yedinci maddemiz: TATLI DOKUNUŞLAR

Birbirinize masum dokunuşlarla isteğinizi arttırabilirsiniz. Bu gerek bir masaj gerekse Yüzeysel dokunuş olabilir.

Evet yazımızın sonuna geldiğimizde evliliğinizi böyle nedenlerle mahvetmek yerine daha fazla araştırma yaparak bunu nasıl maximize edebileceğiniz düşünün veya bu iş için vaktiniz yoksa partnerinizle birlikte bir doktora görünebilirsiniz.

İyi Günler.



0 yorum:

Yorum Gönder