3 Haziran 2011 Cuma

MHP Devlet Bahçeli Ankara Sincan Mitingi İzle 4 Haziran 2011

Devlet Bahçelinin 04.06.2011 Ankara Sincan Konuşması Canlı İzle Video
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 4 Haziran'da Ankara Sincan'a geliyor!
MHP Ankara İl Başkanlığı, 4 Haziran Cumartesi günü Sincan Lale meydanında, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin de katılacağı bir miting düzenleyecek.
MHP mitingi saat 14.00'te gerçekleştirilecek.
MHP Ankara İl Başkanlığı, 4 Haziran Cumartesi günü Sincan Lale meydanında, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin de katılacağı bir miting düzenleyecek.
MHP mitingi saat 14.00'te gerçekleştirilecek. MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, "büyük buluşma" olarak tanımladığı mitingle ilgli yazılı açıklamasında "12 Haziran Genel seçimlerine sayılı günler kaldı. Aylardır, teşkilatlarımız ve Milletvekili adaylarımızla birlikte Ankaralı seçmenlere ulaşmaya çalıştık. Bu seçim kampanyasında en büyük rakibimiz olan vakit unsurunu olabildiğince faydalı kullanmaya gayret gösterdik. Yüzbinlerce vatandaşımızla sohbet ettik; onların beklentilerini ve ihtiyaçlarını yerinde tespit ettik. Bu çalışmalarımız neticesinde gördük ki Başkent Ankara, huzurun ve barışın teminatı, birlik ve beraberliğin tek adresi olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidarına hazır. Bu heyecan ve bu şevkle Ankaralıj seçmenleri, bu seçim maratonunu iktidar olarak tamamlayacak olan partimizin büyük buluşmasına davet ediyorum" dedi.
MHP Ankara Sincan mitingi ne zaman,Ankara Sincan da Devlet Bahçeli canlı izle,Devlet Bahçeli Ankara Sincan canlı,MHP Ankara Sincan mitingi canlı,DevletBahçeliAnkara Sincanmitingini canlı izle,Devlet Bahçeli Ankara Sincan canlı izle,MHP Ankara Sincan MİTİNGİ CANLI İZLE,Devlet Bahçeli Ankara Sincan mitingi izle,2011 seçim miting için Devlet Bahçeli Ankara Sincanya ne zaman gelecek,tayyip erdoğan Ankara Sincan miting canlı,Ankara Sincan Devlet Bahçeli CANLI,Devlet Bahçeli Ankara Sincan,Devlet Bahçelinun Ankara Sincan mitingi,Devlet Bahçeli Ankara Sincan canlı izle,Devlet Bahçeli Ankara Sincan mitingi canlı izle
MHP Devlet Bahçeli Ankara Sincan Mitingi İzle 4 Haziran 2011 ve bunun gibi birçok yazımı RSS sistemi ile takip edebilirsin. Bu yazı 04 Haziran 2011 tarihinde yayınlanmıştır.
Etiketler: devlet bahçeli, devlet bahçeli miting, miting

0 yorum:

Yorum Gönder