1 Haziran 2011 Çarşamba

Master Chef 2 Haziran izle 02-06-2011

02 Haziran 2011 tarihinde yazıldı, 0 yorum yapıldı..Master Chef 2 Haziran izle, Çarşamba master chef 02.06.2011 izle, master chef 2 Haziran full izle, master chef 2 Haziran tek parça izle, master chef 2 Haziran hd izle, master chef 2 Haziran 2011, master chef 2 Haziran tek part izle, master chef 2 Haziran fragmanı, havlayankirpi.com, master chef 2 Haziran online, master chef 2 Haziran programı izle, master chef 2 Haziran show tv, Mastır Şef 2 Haziran

Show TV ekranlarının farklı konseptiyle dikkat çeken yeni yarışması 'Master Chef Türkiye' tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacıların Türkiye'nin Master Chef'i olmak için kıyasıya mücadele ettiği yarışmanın jüri üyeleri alanında isim yapmış Murat Bozok, Batuhan Piatti ve Erol Kaynar olurken, sunuculuğunu ise ekranların beğenilen yüzü Öykü Serter yapıyor.

İlgili bölüm yayınlandıktan sonra tek parça halinde eklenecektir! 

Master Chef 2 Haziran izle 02-06-2011 ve bunun gibi birçok yazımı RSS sistemi ile takip edebilirsin. Bu yazı 02 Haziran 2011 tarihinde yayınlanmıştır.
Etiketler: dizi izle, master chef

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bugün 02.6.20011 programı seğrettim ve şuan çok üzgünüm tusanın bugün hakkı olan dokunulmazlığını vermediniz sırf ferhat birinci olsun diye bugün tusana bagrdınız halbuki tusan sorunuzu anlamamıştı öğle yemek yapmaya konsantire olmuştuki sadece yemeğini o an düşünüyordu masuz üstüne gittiniztusan kazanmasın diye kırmızı lahanayı diri olduğunu söğlediniz diyerleride mecburen size katılıyor yapan şef halbuki tusanın yemeğini beyenmişti bunuda size belirti ben çok dikkatli izliyorum dediğim gibi sırf ferhat kazansın diye bugün tusanın hakkını yediniz şuan çok mutsuzum inanınki tusan bunu haketmedi,tusan bu yarışmada birinci olmazsa ben bu yarışmanın gerçekliliğine inanmıycam,çünkü tusan herzaman dikkatli yemek yaptı değişik kendi uslubunuda kattı bizler işte öğle şeflerden yemek yemek istiyoruz.

james henry dedi ki...

Merhaba, Benim adım Benin Üniversitesi Eğitim Hastanesinden Dr. James henry, organ Cerrahisi konusunda uzmanım ve satmak isteyen insanlardan organ alımıyla ilgileniyoruz ve Nijerya, ABD ve Malezya'da bulunuyoruz. , fakat merkez ofisimiz Nijerya'da. Eğer Böbreklerinizi Satmak ya da Vücut Organınızın Herhangi Bir Parçası Satmak İsterseniz
daha fazla bilgi için bize ulaşın. Aracılığıyla bize ulaşın
E-posta: jameshenryhome@gmail.com
Whatsapp Numarası: +2348110133466
Sizden duymak umuduyla.
Saygılarımızla,
James
CEO
BENIN ÖĞRETİM HASTANESİ ÜNİVERSİTESİ.

Yorum Gönder