1 Haziran 2011 Çarşamba

Kızlar Nasıl Erkeklerden Hoşlanır

Kızlar nasıl erkeklerden hoşlanır?
Biz erkekler hoşlandığımız kızlara veya kız arkadaşımızı en çok nasıl mutlu ederiz veya ne şekilde onları etkileriz konusu için verdiğimiz çaba gerçekten büyük.Büyük uğraşlarla onların gözlerine girmeye çalışıyoruz.Bizde ufak bir araştırmayla genel olarak bunu açıklığa ulaştırmaya çalışacağız.

Bugünki yazımızda sizler için bunu araştırdık.
Farklı burçlardaki 5 kız üzerinde bu soruları sorduk.Aşağıdaki 10 Maddeden 5 ini seçmelerini istedik ki ortalama bir sonuca varalım

* Komik Esprili

*İyi bir dinleyici

*İnce Kibar

*Olgun Erkekler

*Şık

*Bakımlı

*Dürüst

*Sempatik

*Zengin

*Zeki

  1. Kızımızın hoşlandığı Erkek tipi  Zeki , Olgun , Dürüst , İnce  ve İyi bir dinleyici
  2. Kızın hoşlandığı Erkek tipi Komik,Bakımlı,Sempatik,Şık,Dürüst
  3. Kız ise Zeki,Zengin,Olgun,Bakımlı ve Dürüst
  4. Kız Şık,Olgun,İyi bir Dinleyici,Dürüst,Sempatik
  5. Kız da Komik , Dürüst, Kibar,İyi bir Dinleyici,Sempatik maddelerini seçti.

DÜRÜSTLÜK
Buradan bir sonuca varacak olursak 5 Kız da Dürüstlük maddesini 5 Maddenin içinde bulundurdu.

Dürüstlük ve bunun ardından gelen Güven her İlişkinin ilk adımı ilk sağlam temelidir. Güvenmediğiniz insan elbet bir gün hayatınızdan çıkıp gider hiç birtürlü varolamaz. Bayanların çoğunda birine bağlanmak güvenmek duygusu vardır.Bu yüzden Dürüst olduğunuz sürece onların güvenini kazanabilirsiniz.



ZEKİ
5 Kızdan 2 si Zeki erkek tipini seçmiş. Erkekler çoğu alanda zeki olmalarına rağmen Duygusal anlamda En arkada gelirler.Empatik düşünen erkek sayısı oldukça azdır..Bu eksiklikleri yüzünden oldukça aptal görünürler.Kızların bu noktada aradığı erkek tipi Duygusal anlamda da diğer bütün anlamdada zeki olmalarıdır.



OLGUNLUK

Çoğu Bayan Kendisinden yaşça büyük partnerle birlikte olur Bunun nedeni Karşısındaki kişi olgundur. Hayatta bazı şeyleri yaşamış 

0 yorum:

Yorum Gönder