7 Haziran 2011 Salı

Komedi Dükkanı 8 Haziran


Komedi Dükkanı 8 Haziran İzle 08.06.2011



Komedi Dükkanı 8 Haziran da yayınlanacak olan bu güzel Star Programının bu bölümündede kıyasıya olaylar gelişiyor.Star yaptığı dizilerle, programlarla izleyicileri ekrana kitlemeyi başarıyor.Şu anda Komedi Dükkanı 8 Haziran İzle 08.06.2011 Konusunu görüntülüyorsunuz.
Beğendiğiniz Yayınları Yorum bölümünde Diğer Ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz .Program Star da yayınlandıktan sonra videomanik.blogspot.com dan izleyebilirsiniz. iyi seyirler


ARKADAŞIM'A BU HAFTA KUBAT PATRON OLUYOR!İlk perdede arkadaşım yine başına ne geleceğini bilmeden sahneye adımı atıyor ve yönetmen onu veteriner yapıyor. Sarp'ın da dahil edildiği macerada hayvanların hayatını kurtarmak için amansız bir mücadale yaşanacak.
İkinci perde de ise, sahne bir inşaata dönüşüyor. Sahneye kurulan iskelenin duvar ustası da elbette arkadaşım oluyor! İskeleye tırmanıp işini yapmak yeterince zorken, işe bir de patron karışınca işler iyice zorlaşıyor. Çünkü inşaatın sahibi özel şöforunun kullandığı çok özel aracıyla sahneye giriyor! Patron Kubat çıkınca, bir ara halkalı şeker de söyleniyor ama bütün bu eğlence bile arkadaşımı dertlerden kurtaramıyor!


0 yorum:

Yorum Gönder