11 Haziran 2011 Cumartesi

Doktorum 13 Haziran İzle 13.06.2011


Doktorum  13 Haziran İzle 13.06.2011


Doktorum 13 Haziran da 09.00 yayınlanacak olan bu güzel Kanal D Programının bu bölümündede kıyasıya olaylar gelişiyor.Kanal D yaptığı dizilerle izleyicileri ekrana kitlemeyi başarıyor.Şu anda Doktorum 13 Haziran İzle 13.06.2011 Konusunu görüntülüyorsunuz.
Beğendiğiniz Yayınları Yorum bölümünde Diğer Ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz .Dizi Kanal D  de yayınlandıktan sonra videomanik.blogspot.com dan izleyebilirsiniz. iyi seyirler

Sunuculuğunu Zahide Yetiş  ve Op. Dr. Aytuğ Kolankaya’nın yaptıkları sağlık programı “Doktorum”da bugün, “Düşünce Gücüyle Sağlığımız Arasındaki İlişki” ile “Gerçek Yaşımız ile Takvim Yaşımız” konuları ele alınacak.   
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yeşim Çimen , Psikolog Ramazan Şimşek ve Vücut Dili Uzmanı Kunter Kurt, Doktorum’un stüdyo konukları.
Düşüncelerimiz duygularımızı oluşturur mu? Fiziksel sağlığımızla düşüncelerimiz arasında nasıl bir bağlantı var? Karşılaştığımız sorunlarla baş etmemiz için nasıl davranmalı, zihnimizi nasıl yönlendirmeliyiz? Düşüncelerimizi yoğunlaştırarak bir mermeri bilekırabilir miyiz? Bütün bu soruların yanıtları Doktorum’da anlatılacak.
Yapılan araştırmalar gösteriyor ki insanların doğum yıllarına göre hesaplanan yaşlarının yanı sıra bir de "gerçek yaşları" var. Gerçek yaşımızı anlamanın yolları ile genç kalmanın sihirli formülleri de Doktorum’da açıklanacak.
Konuk uzmanlar, stüdyodaki konukların ve ekran başındaki izleyenlerin sorularını da yanıtlayacak.





0 yorum:

Yorum Gönder