17 Haziran 2011 Cuma

Disko Kralı 18 Haziran


Disko Kralı 18 Haziran İzle 18.06.2011


Disko Kralı 18 Haziran da yayınlanacak olan bu güzel Kanal D Programının bu bölümündede kıyasıya olaylar gelişiyor. Kanal D yaptığı dizilerle ve programlarla izleyicileri ekrana kitlemeyi başarıyor.Müthiş bir izleyici kadrosu bulunan Kanal D ve Dizi Sahipleri Reytinglerden Aşırı Derecede Memnun.Yazın Gelmesiyle Diziler Sezon finaline girmek üzere ve yeni yazlık diziler türemekte.Oyuncuların Büyük bir sezondan sonra tatili hak ettiği aşikar. Diziler kanallarında yayınlandıktan sonra sitemiz üzerinden paylaşıma sunulacaktır.

Şu anda Disko Kralı 18 Haziran İzle 18.06.2011  Konusunu görüntülüyorsunuz.
Beğendiğiniz Yayınları Yorum bölümünde Diğer Ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz .Program Kanal D  de yayınlandıktan sonra videomanik.blogspot.com dan izleyebilirsiniz. iyi seyirler

Talk show’un ustalarından Okan Bayülgen’in sunduğu “Disko Kralı”na  yine, müzik, sanat ve medya dünyasının ünlü isimleri konuk oluyor.
Konukları, telefon bağlantıları, skeçleri, canlı performansları ve sabaha kadar sürecek eğlencesiyle “Disko Kralı”, bu gecenin yine vazgeçilmezi oluyor.
Disko Kralı Okan Bayülgen ise, her zamanki yüksek enerjisi ve elektrikli testeresiyle, izleyicilerine yine keyif dolu saatler yaşatıyor.



0 yorum:

Yorum Gönder