14 Haziran 2011 Salı

Derin Sular 15 Haziran İzle 15.06.2011


Derin Sular 15 Haziran İzle 15.06.2011


Derin Sular 15 Haziran da yayınlanacak olan bu güzel Fox Tv Programının bu bölümündede kıyasıya olaylar gelişiyor. Fox Tv yaptığı dizilerle ve programlarla izleyicileri ekrana kitlemeyi başarıyor.Müthiş bir izleyici kadrosu bulunan Fox ve Dizi Sahipleri Reytinglerden Aşırı Derecede Memnun.Yazın Gelmesiyle Diziler Sezon finaline girmek üzere ve yeni yazlık diziler türemekte.Oyuncuların Büyük bir sezondan sonra tatili hak ettiği aşikar. Diziler kanallarında yayınlandıktan sonra sitemiz üzerinden paylaşıma sunulacaktır.

Şu anda Derin Sular 15 Haziran İzle 15.06.2011  Konusunu görüntülüyorsunuz.
Beğendiğiniz Yayınları Yorum bölümünde Diğer Ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz .Program Fox  de yayınlandıktan sonra videomanik.blogspot.com dan izleyebilirsiniz. iyi seyirler

Aziz, Zeynep’le İskender’i evlendirme konusunda kararlıdır. Bu yüzden iyice bunalan Zeynep evden kaçar. İrem ve Doruk’un Tolga’yla yaptığı plan sorunsuz işlemektedir. Ancak Tolga’nın aklında başka bir şeytani plan daha vardır. Toprak için para bulmaya çalışan Nisan, kendine ait banka hesabının şifresini öğrenmek zorundadır. Feryal’in mahkeme karşısına çıkacağı gün sonunda gelip çatmıştır. Ali Rıza davanın sonucunu etkilemek için bin bir tane yol denemektedir.



0 yorum:

Yorum Gönder