3 Haziran 2011 Cuma

CHP Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Mitingi İzle 4 Haziran 2011

Kemal Kılıçdaroğlunun 04.06.2011 İstanbul Kazlıçeşme Konuşması Canlı İzle Video
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 4 Haziran'da İstanbul Kazlıçeşme'ye geliyor..

Ak Parti'nin yaptığı kalabalık mitinglerle ünlenen Kazlıçeşme bu yıl CHP'nin en kalabalık mitinglerinden birine ev sahipliği yapacak. CHP bu miting için iddialı..


Önceki seçimlerde AK Parti'nin gövde gösterisi yaptığı Kazlıçeşme'de artık CHP de sahne alacak. İki partide rekor peşinde. CHP bunun için sanatçılardan faydalanacak. Birçok ünlü sanatçı Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından önce alanda konser verecek. Kılıçdaroğlu'nun bu yöntemi Cem Uzan'ın konserli mitinglerini hatırlattı.


Haber7.com sitesine konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bahri Şahin yarın yapılacak miting öncesi şunları söyledi:


"Kazlıçeşme Meydanı’nda ilk kez miting yapıyoruz. İstanbul ve Türkiye’nin gördüğü en büyük mitingi yapmak için haftalardır çok yoğun bir çalışma içindeyiz. Hem katılım anlamında hem de genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu seçimlere bir hafta kala söyleyecekleri anlamında bu miting 12 Haziran seçimlerine doğrudan etki edecek. Çünkü en büyük kamuoyu anketi insanların size gösterdiği ilgidir. Sizi iktidarda görmek isteyenler bunun için önce gelip sizi görmek isterler. Cumartesi günü de böyle olacak. Alana 4 şekilde ulaşım olacak. Tekne, tren, metrobüs ve otobüslerle vatandaşlarımızı Kazlıçeşme’ye taşıyacağız.


HEDEF EN BÜYÜK MİTİNG


Kazlıçeşme Meydanı’nda ilk kez miting yapıyoruz. İstanbul ve Türkiye’nin gördüğü en büyük mitingi yapmak için haftalardır çok yoğun bir çalışma içindeyiz. Hem katılım anlamında hem de genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu seçimlere bir hafta kala söyleyecekleri anlamında bu miting 12 Haziran seçimlerine doğrudan etki edecek.


kullanÇünkü en büyük kamuoyu anketi insanların size gösterdiği ilgidir. Sizi iktidarda görmek isteyenler bunun için önce gelip sizi görmek isterler. Cumartesi günü de böyle olacak.


Milletvekili adaylarımız günlerdir Sivil Toplum Kuruluşlarını, meslek örgütlerini, dernekleri ve aklınıza gelebilecek her noktayı ziyaret ediyor. Metro çıkışlarında, metrobüs duraklarında, vapur iskelelerinde CHP Gençlik Örgütü’nden gençlerimiz var. İstanbulluları mitingimize davet ediyor.
Kadın Kolları’ndaki arkadaşlarımız ve gönüllülerimiz ev ziyaretlerinde vaadlerimizi anlatmanın yanı sıra Sayın Kemal Kılıçdaroğlu adına tüm yurttaşlarımızı Kazlıçeşme’ye davet ediyor.


ÇOK SAYIDA SANATÇI SAHNE ALACAK


Mitingi ciddi sayıda sanatçı desteği var. 100’ün üzerinde sanatçının mitingimize katılmasını bekliyoruz. Aralarında; Yavuz Bingöl, Onur Akın, Edip Akbayram, Cahit Berkay, Bendeniz, Ender Balkır, Züleyha, Tolga Sağ, Ege, Selda Bağcan, Belkıs Akkale, Gülay, Bulutsuzluk Özlemi, Nilüfer Sarıtaş, Öykü-Berk, Murat Hasarı, Adalılar, Seyfi Yerlikaya ve Abral’ın da bulunduğu kalabalık bir sanatçı grubu mitingde sahne alacak. Kazlıçeşme mitingimiz tam bir şölen havasında geçecek.


Bizim kaynaklarımız sınırlı. Ana muhalefet partisiyiz. Daha çok seçmenlerimiz kendi olanaklarıyla gelecek. Ama alanı yine de fazlasıyla dolduracağız. Katılımdan çok coşku önemli. Genel Başkanımız İstanbul’a daha önce 3 kez geldi. Planlama yapmadığımız halde 10 binler sokaklara döküldü. Kazlıçeşme’de.


Engelli yurttaşlarımız orada olacaklar. Biz bu mitingde onların önündeki engelleri de kaldırmak istiyoruz. Güvenle gelip, güvenle kürsüye çıkmalarını istiyoruz. İşitme engelliler için özel çevirmenlerimiz olacak. Genel Başkanımız sayın Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının anında alt yazılarla LED ekranlarımızda okunmasını sağlayacağız. Engelli yurttaşlarımız kendilerine ayrılan özel alanda bu mitingi sağlıklı bir ortamda izlemelerini ve anlamalarını sağlayacağız."


CHP İstanbul Kazlıçeşme mitingi ne zaman,İstanbul Kazlıçeşme da Kemal Kılıçdaroğlu canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Kazlıçeşme canlı,CHP İstanbul Kazlıçeşme mitingi canlı,KemalKılıçdaroğluİstanbul Kazlıçeşmemitingini canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Kazlıçeşme canlı izle,CHP İstanbul Kazlıçeşme MİTİNGİ CANLI İZLE,Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Kazlıçeşme mitingi izle,2011 seçim miting için Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Kazlıçeşmeya ne zaman gelecek,tayyip erdoğan İstanbul Kazlıçeşme miting canlı,İstanbul Kazlıçeşme Kemal Kılıçdaroğlu CANLI,Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Kazlıçeşme,Kemal Kılıçdaroğlunun İstanbul Kazlıçeşme mitingi,Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Kazlıçeşme canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Kazlıçeşme mitingi canlı izle

CHP Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Mitingi İzle 4 Haziran 2011 ve bunun gibi birçok yazımı RSS sistemi ile takip edebilirsin. Bu yazı 04 Haziran 2011 tarihinde yayınlanmıştır.
Etiketler: chp, Kemal Kılıçdaroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu miting, miting

0 yorum:

Yorum Gönder