3 Haziran 2011 Cuma

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep Mitingi İzle 3 Haziran 2011

Kemal Kılıçdaroğlunun 03.06.2011 Gaziantep Konuşması Canlı İzle Video
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 3 Haziran'da Gaziantep'e geliyor..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini arayarak, Gaziantep'te seçim çalışmalarına katılmasını istediği Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Celal Doğan, Kılıçdaroğlu'nu kırmayarak dün Gaziantep'e geldi ve ayağının tozuyla seçim çalışmalarına başladı.


"HEDEFİM CHP'NİN 1 MİLLETVEKİLİ FAZLA ALMASI"


Celal Doğan, hedefinin seçime sayılı günler kala, CHP'nin Gaziantep'te bir milletvekili daha fazla alması için çalışmak olduğunu belirterek, "Sayın Kılıçdaroğlu önceki gün beni telefonla aradı ve benimle 15 dakika konuştu. Gaziantep'e gelerek seçim çalışmalarına katılmamı ve CHP'nin oyunu artırmamı istedi. Bende Sayın Kılıçdaroğlu'nu kırmadım ve Gaziantep'e geldim. 9 günlük sürede esnafla, halkla, çiftçiyle buluşacağım. Sivil toplum örgütlerini ziyaret edeceğim. CHP adına oy isteyeceğim. CHP'nin Gaziantep'te 1 milletvekili daha fazla alması için canla başla çalışacağım" dedi.


Doğan, seçim tahmini CHP 5, AK Parti 5, MHP 1, BDP'nin desteklediği bağımsız aday 1" olarak açıkladı.


MİTİNG DAVETİ


Celal Doğan, ziyaret ettiği kesimleri aynı zamanda 3 Haziran'da Gaziantep'e gelecek olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapacağı mitinge davet ettiğini belirterek, "Ziyaret ettiğim yerlerde halkımızı hem mitinge davet ediyorum, hem de CHP'ye oy vermelerini istiyorum. CHP bu dönem önemli projelerle halkın karşısına çıktı. Halkımız 3 Haziran'da demokrasi meydanına gelerek birinci ağızdan projelerimizi dinlesin" diye konuştu.


İLK ZİYARET MİNİBÜSÇÜLER ODASI'NA


Celal Doğan dün ilk ziyaretini Gaziantep Minibüsçüler Odası'na yaptı. Sofu Çolak, Celal Doğan'ın gelişiyle hem kendilerinin hem de parti tabanının sevinçli olduğunu belirterek, "Sayın Celal Doğan'ın gelişi partimize güç verdi. Sayın Doğan'ın Gaziantep'te azınsanmayacak oranda bir oyu var. 15 yıllık emeği var, vizyonu var. Sayın Doğan gelişiyle CHP'li seçmenlerin yüzünü güldürdü" diye konuştu.


Celal Doğan da, Sofu Çolak'a teşekkür ederek, "Parti tabanında sevildiğimi biliyorum. Çünkü telefonlarım susmuyor. Partililer seni özledik, sana partimizin ihtiyacı vardı diyorlar. Tabandan böyle tepkiler almak beni mutlu ediyor" dedi.


CHP Gaziantep mitingi ne zaman,Gaziantep da Kemal Kılıçdaroğlu canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep canlı,CHP Gaziantep mitingi canlı,KemalKılıçdaroğluGaziantepmitingini canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep canlı izle,CHP Gaziantep MİTİNGİ CANLI İZLE,Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep mitingi izle,2011 seçim miting için Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantepya ne zaman gelecek,tayyip erdoğan Gaziantep miting canlı,Gaziantep Kemal Kılıçdaroğlu CANLI,Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep,Kemal Kılıçdaroğlunun Gaziantep mitingi,Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep mitingi canlı izle

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep Mitingi İzle 3 Haziran 2011 ve bunun gibi birçok yazımı RSS sistemi ile takip edebilirsin. Bu yazı 03 Haziran 2011 tarihinde yayınlanmıştır.
Etiketler: chp, Kemal Kılıçdaroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu miting, miting

0 yorum:

Yorum Gönder