13 Haziran 2011 Pazartesi

Bugün Ne Giysem 14 Haziran İzle 14.06.2011


Bugün Ne Giysem 14 Haziran İzle 14.06.2011


Bugün Ne Giysem 14 Haziran da yayınlanacak olan bu güzel Show Tv Programının bu bölümündede kıyasıya olaylar gelişiyor. Show Tv yaptığı dizilerle ve programlarla izleyicileri ekrana kitlemeyi başarıyor.Müthiş bir izleyici kadrosu bulunan Show ve Dizi Sahipleri Reytinglerden Aşırı Derecede Memnun.Yazın Gelmesiyle Diziler Sezon finaline girmek üzere ve yeni yazlık diziler türemekte.Oyuncuların Büyük bir sezondan sonra tatili hak ettiği aşikar. Diziler kanallarında yayınlandıktan sonra sitemiz üzerinden paylaşıma sunulacaktır.

Şu anda Bugün Ne Giysem 14 Haziran İzle 14.06.2011  Konusunu görüntülüyorsunuz.
Beğendiğiniz Yayınları Yorum bölümünde Diğer Ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz .Program Show  de yayınlandıktan sonra videomanik.blogspot.com dan izleyebilirsiniz. iyi seyirler

SHOW TV’NİN YEPYENİ SHOWU “BUGÜN NE GİYSEM?” TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR!

Caner ERDEM yönetimindeki Show TV  İç Yapımlar ekibi, yine çok konuşulacak bir programa imza atıyor. Tarzına güvenen ve giydiği her şeyi kendine yakıştıran hanımların, “En Şık” seçilmek için yarışacağı100 bin TL büyük ödüllü  “Bugün Ne Giysem?” tüm hızıyla Show TV’de devam ediyor.

Ünlü Koreograf Uğurkan Erez’in danışmanlığında yapılan programın jüri üyeleri ise, Türkiye’de moda deyince ilk akla gelen isimlerden olan; Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Hakan Akkaya.

“Türkiye’nin en şık kadını”nı seçme iddiasıyla hayata geçirilen proje “Bugün Ne Giysem?”de, binlerce kadın arasında yapılacak eleme sonucunda, sadece 12 kadın finale kalmayı başaracak. Müthiş bir heyecan ve çekişme içinde geçecek olan büyük finalde ise; Türkiye’nin en şık kadını, halk tarafından gönderilecek sms oylarıyla belirlenerek hem 100 bin TL’nin, hem de çok özel bir tasarım olan tacın sahibi olacak.

Kendine güvenenlerin, tarzına güvenenlerin programı “BUGÜN NE GİYSEM?” hafta içi her gün saat 16.30’da Show TV’de...




0 yorum:

Yorum Gönder