2 Haziran 2011 Perşembe

Belçika Türkiye maçı canlı özeti golleri izle NTV 3 Haziran

Görüntülediğiniz yazı Belçika Türkiye maçı canlı özeti golleri izle NTV 3 Haziran Haziran 03rd, 2011 ve Futbol Belçika Türkiye Maçı

Türkiye Belçika maçı ne zaman 3 haziran 2011 cuma. A milli takım milli maç ile belçika maçı saat kaçta hangi kanalda Türkiye Belçika Avrupa Futbol Elemeleri maçında karşı karşıya geliyor. A Milli Takım Belçika maçı hangi kanalda ? Ntv canlı olarak naklen yayınlayacak. Türkiye Belçika maçı ne zaman ? İki takım 3 Haziran 2011 Cuma günü karşı karşıya gelecek ve maçın başlama saati 21:45. Türkiye Belçika maçı özeti 90 dakikanın bitiminden hemen sonra sitemiz www.gizligizli.org eklenecektir. Ayrıca A Milli Takım Belçika maçını canlı izleme fırsatını da yine sitemizden yakalayabilirsiniz. Maç saati lig tv, justin tv benzeri internetten izleme linkleri ücretsiz olarak eklenecektir. Dilerseniz de Türkiye Belçika maçı radyo dinle linkini de kullanabilirsiniz. Türkiye Belçika maçı video geniş özet görüntüleri eklenene kadar maç ile ilgili görüş, yorumlarda bulunabilirsiniz. Türkiye Belçika bilet fiyatlarına da yine sitemizden erişim sağlayabilirsiniz. Türkiye Belçika maçını online izle seyret

Milliler’in 3 Haziran’da Belçika ile saat 21:45’te deplasmanda oynayacağı kader maçı NTV’den canlı yayınlanacak.

“SON 10 YILIN EN ÖNEMLİ KARŞILAŞMASI”


Belçika Milli Takım Teknik Direktörü George Leekens, “Son 10 yılın en önemli karşılaşmasına çıkacağız” diyerek Belçika’da liglerin sona ermesi nedeniyle oyuncuları form düşüklüğü yaşamamaları konusunda uyardı.


Avusturya ve Azerbaycan karşılaşmalarında gösterdiği performans nedeniyle Türkiye karşısında kaleyi yine Sunderland’ın file bekçisi Simon Mignolet’e teslim edeceğini açıklayan Leekens, başka hiçbir oyuncunun yerinin garanti olmadığını belirtti.


2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde (A) Grubu’nda Türkiye, 5 maçta 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetle topladığı 9 puanla 3'üncü sırada bulunuyor. Grup lideri Almanya 5 maçta 5 galibiyetle 15 puan toplarken maç fazlasıyla ve 10 puanla ikinci sıradaki Belçika, oynadığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.


Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği’nin (FIFA) son dünya sıralamasında Türkiye 30'uncu ve Belçika 37'inci sırada yer alıyor.


Belçika Teknik Direktörü Georges Leekens, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde yarın (A) Milli Futbol Takımı ile yapacakları maçta, puan kaybının kendilerini çok kötü bir duruma düşüreceğini söyledi.


Leekens, karşılaşmanın yapılacağı Roi Baudouin Stadı’nın yakınındaki Belçika Futbol Federasyonu’nun binasında düzenlenen basın toplantısında, Türk gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Sözlerine Türkçe “Hoşgeldiniz arkadaşlar” diyerek başlayan Leekens, 1992-1993 sezonunda çalıştırdığı Trabzonspor’u takip ettiğini, bordo-mavili ekibin çok iyi bir sezon geçirdiğini belirterek, Fenerbahçe’yi şampiyonluğu dolayısıyla kutladı.


Türkiye ile çok önemli bir maça çıkacaklarını belirten Leekens, “Türkiye’nin bir maç eksiği var. Yenersek avantajlı pozisyona geçiyoruz. Aksi takdirde çok kötü bir duruma düşebiliriz. Yarın akşam bütün ülke Belçika Milli Takımı’nın arkasında olacak” dedi.


Leekens, dün akşamki antrenmanda Lukaku’nun sakatlandığını, böylesine önemli bir mücadelede, Fellaini ve Dembele’den sonra bu futbolcudan da yoksun kaldıklarını bildirdi.


Bu durumun Belçika Milli Takımı için çok kötü olduğunu belirten Leekens, “Lukaku büyük bir yetenek. Yarınki maçta çok lazım olan bir oyuncuydu. Belçika adına çok üzücü. Lukaku, Fellaini, Dembele yarınki maçta yoklar. Bu takımı biraz etkiler çünkü uluslararası deneyimleri var. Elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.


0 yorum:

Yorum Gönder