3 Haziran 2011 Cuma

Başbakan Tayyip Erdoğan Samsun Mitingi İzle 3 Haziran 2011

Recep Tayyip Erdoğanın 03.06.2011 Samsun Konuşması Canlı İzle Video Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Haziran Cuma günü Samsun’a geliyor.
AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın Samsun mitingi için meydanları dolduracak kalabalığın, aynı zamanda Türkiye’nin demokrasisine, özgürlüklerine ve hukuk devleti ilkesine sahip çıkmak için haykıracağını söyledi.
Cihan Haber Ajansı‘na konuşan Suat Kılıç, Başbakan Erdoğan’ın 12 Haziran seçimleri öncesi 3 Haziran Cuma günü Samsun’da gerçekleştireceği mitingin 9‘uncu ve en coşkulu miting olacağını söyledi. Başbakan’ın Samsun mitinglerinde her defasında çıtanın bir kademe daha yukarı çıktığına belirten Kılıç, "3 Haziran Cuma günü de tüm mitinglerin rekor rakamlarına ulaşacağı düşüncesindeyim. Çünkü bugün Türkiye’de gelinen noktada siyaset mücadelesi artık bir partiyi diğerlerinin önüne geçirme mücadelesi olmaktan çıktı. Bugün Türkiye’deki siyasetin özü ve öznesi demokrasiye sahip çıkmak, hukukun üstünlüğünü sağlamak, özgürlükleri kalıcı kılmaktır. Çetelerle mücadele etmektir. Darbecilere karşı direnmektir. Bütün yer altı örgütlerine, yer altı yapılanmalarına karşı milletin hissiyatı ve milli iradeyi her şekilde meşru yollardan egemen kılmaktır." dedi.

‘Cumhuriyet Meydanı’na miting için gelecek olanların AK Parti’ye ya da Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmaya gelmiş olmayacak’ diyen Kılıç, şöyle konuştu: "Buraya gelecek Samsun halkı, Türkiye’nin demokrasisine, özgürlüklerine ve hukuk devleti ilkesine sahip çıkmak için gelmiş olacaklar. Cumhuriyet Meydanı’na gelenler Ergenekon’a dur demeye, çetelere; ‘bütün oyunlarınızı biliyoruz ve hesaplarınızı alt üst edeceğiz’ demeye gelmiş olacaklar. Yine Hakkari’deki CHP- BDP ittifakını dağıtmaya gelmiş olacaklar. Buraya gelecek olanlar, halen yeni belgelerle derinliği ve kaygı oluşturan büyüklüğü artmakta olan darbeci zihniyetin bütün emellerine karşı direncini ortaya koymak üzere gelmiş olacaklar. Bu yönüyle bakıldığında; Cumhuriyet Meydanı mitingi, AK Parti şöleni olmaktan ziyade bir demokrasi çığlığı ve çağrısı olarak şekillenecektir."
"HALKIN DEMOKRASİ ALGISI VE BİLİNCİ YÜKSELİYOR"
Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında AK Partili olmayıp, darbelere, çetelere karşı mücadelenin devamı için AK Parti’ye karşı ciddi oranda destek sözü aldıklarını ifade etti.
Kılıç, "Seçim çalışması kapsamında il merkezi,ilçe ve köylerde dolaşırken, AK Partili olmayıp ta bize oy verecek insanlardan çok ciddi şekilde destek sözü alıyoruz. ‘AK Partili değilim ama darbelerle, çetelerle mücadelede yanınızdayım‘ diyenler, ‘Aslında filanca partiliyim ama, başbakanın bütün çeteler ve çetecilere karşı gözü kara mücadelesini bu seçimde destekleme kararı aldım’ diyenler, ‘şu işinizi eksik, şu icraatınızı beğenmiyorum ama, hukuk devletini yerleşik hale getirme ve paletlerin gölgesinde demokrasiyi ezme çabası içinde olanlara karşı direncinizi beğeniyorum ve onaylıyorum’ diyenlerin sayısı küçümsenmeyecek boyuta ulaştı. Bu yönüyle bakıldığı zaman gerçekten halkımızın demokrasi algısının ve bilincinin ziyadesiyle yükseldiğini görüyoruz." dedi.
"HİÇBİR GERÇEK GİZLİ KALMIYOR"
AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, millete sağduyu çağrısında bulunarak, çetelerle mücadelede iktidarın ve icraatın arkasında durmaya davet etti.
Çetelerin yerin altında da olsa birlikte hareket ettiğini savunan Kılıç, "Çete çeteyi yer altında buluyor. Çetelerin kullandığı güç, kaynağını nereden alıyorsa alsın, yer altı faaliyetlerinde, örgütlü eylemlerde mutlaka dayanışma içine giriyorlar. Bölücü bir örgütle başka emelleri olan ulusalcılık çizgisindeki bir örgüt, hedefler noktasında ortak düşman idrakinden hareketle birlikte eylem gerçekleştirebiliyorlar. Bugün, Madımak katliamını yapan kalabalığın içerisinde 4 PKK’lı olduğuna ilişkin bir bilgi var ortada. Eğer bunlar doğruysa Türkiye’de yaşanan hadiselerin derinliği ve dramatik boyotu bir kez daha anlaşılacaktır. Maraş’ta, Çorum’da Başbağlar’da, Sivas’ta katliam yaptılar birilerinin üzerine yıktılar, hedef şaşırttılar. Uğur Mumcu’yu katlettiler birilerinin üzerine yıktılar, hedef şaşırttılar. Gelinen noktada görülüyor ki hiçbir gerçek gizli kalmıyor, hiçbir katil ve katliam aydınlatılmadan yakası bırakılmıyor. Milletimizi uyanık olmaya, sağ duyulu olmaya, milletimiz varsa bütün eksikliklerimize rağmen işin, iktidarın ve icraatın arkasında durmaya davet ediyorum." çağrısında bulundu.
"ÖĞRENCİ YURDUNA EN HAİN SALDIRI"
Kılıç, Türkiye’de bugüne kadar yaşanan terörist saldırıların içerisinde en acı verenlerden ve en çok yürek yakanlardan bir tanesinin de Cizre’deki öğrenci yurduna düzenlen hain saldırı olduğunu savundu.
Kılıç: "Terör örgütü çok iyi biliyor ki dindar insan, bölücü, ırkçı, kafatasçı, PKK’lı olmaz; milletine ve memleketine ihanet etmez. O yüzden maneviyat odaklı eğitimlerini alan insanlar bölücü terörün en büyük kabusu. Bu yavrularımızı hedef aldılar. Hedef alınan saldırdıkları o yurtta eğitim gören çocuklar içerisinde bir tanesi Şırnak ilinde ilk kez Türkiye geneli dereceye giren ve 35. olan bir delikanlı. Dolayısıyla bunlar Kürt yavrularımızın okumasını, aydınlanmasını, devlet adamı olmasını da arzu etmiyorlar. Çünkü bunlar, okudukları takdirde, iyi yetiştikleri takdirde bölücü olmayacaklarını, ihanet etmeyeceklerini, örgütün hain faaliyetlerine bu çocukların destek vermeyeceklerini çok iyi biliyorlar. Saldırı çok alçakça bir saldırıdır. Hedefinde eğitim alan yavrularımız vardır, bu acı hiçbir zaman unutulmayacaktır."
"STAT MÜJDESİNİ BAŞBAKAN VERECEK"
AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, Samsunspor’un Bank Asya 1. Lig’de 5 yıl mücadelesinin ardından süper lige çıkması ile şehir halkının ciddi anlamda rahatladığını, uluslar arası bir düzeyde stada kavuşması için de Başbakan Erdoğan’ın Cuma günü müjdeyi vereceğini söyledi. Stat projesini çok önemsediklerini kaydeden Kılıç, "Samsun’da; yaptırılacak ve seyirci kapasitesini Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün belirleyeceği 30 veya 40 bin kapasiteli bir statla şehrin vizyonu daha da gelişecek. Tekkeköy’de yapımına başlanan 7 bin 500 kişilik salonun ardından bu stat projesini tamamladığımızda; uluslar arası organizasyonlara ev sahipliği yapacak bir il haline geleceğiz. Bu durum konaklama kapasitelerinin mevcut halini de artıracak. Samsun ilini, milli takımların senede birkaç kez geleceği şehirler arasına dahil etmek istiyoruz. Bu da ilimizde moral düzeyinin yükselmesi adına çok önemli bir yaklaşım olacak." dedi.
Samsunspor’un ardından Orduspor’un da süper lige çıkması ile Karadeniz’de 3 takımın süper ligde mücadele edeceğine dikkat çeken Kılıç, "Yeni dönemde Trabzon, Samsun ve Ordu illerinin futbol kulüplerinin, spor severlerin küfür, hakaret ve şiddet içermeyen; ‘Hepimiz Karadenizliyiz, hepimiz sporda şiddete karşı biriz beraberiz‘ idraki ile hareket etmelerini arzu ediyorum. Karadeniz takımları arasında bir ihtilaf oluşmamalı, takımlar ve taraftarlar birbirlerine karşı kibar ve nazik söylemler dışına çıkmamalı düşüncesini taşıyorum." açıklamasında bulundu.
akp Samsun mitingi ne zaman,Samsun da başbakan canlı izle,recep tayyip erdoğan Samsun canlı,akparti Samsun mitingi canlı,tayyiperdoğanSamsunmitingini canlı izle,başbakan Samsun canlı izle,AKP Samsun MİTİNGİ CANLI İZLE,tayyip erdoğan Samsun mitingi izle,2011 seçim miting için erdoğan Samsunya ne zaman gelecek,tayyip erdoğan Samsun miting canlı,Samsun TAYYİP ERDOĞAN CANLI,recep tayip erdoğan Samsun,recep tayyip erdoğanın Samsun mitingi,recep tayyip erdoğan Samsun canlı izle,recep tayyip erdoğan Samsun mitingi canlı izle

0 yorum:

Yorum Gönder