4 Haziran 2011 Cumartesi

Başbakan Tayyip Erdoğan Adana Mitingi İzle 4 Haziran 2011

 Recep Tayyip Erdoğanın 04.06.2011 Adana Konuşması Canlı İzle Video Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 4 Haziran Cumartesi günü Adana’ya geliyor.
Tayyip Erdoğan Adanaya Geldi!
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçakla saat 18:30'da Adana'ya geldi.
Erdoğan'ı Adana Havalimanı'nda, Adana Valisi İlhan Atış, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve diğer ilgililer karşıladı.
Başbakan Erdoğan ile eşi Emine ve kızı Sümeyye Erdoğan da Adana'ya geldi. Erdoğan daha sonra, AK Parti mitingine katılmak üzere helikopterle Mersin'e hareket etti.
AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Adana mitingi ile ilgili, "Yüzyılın en büyük mitingine hazırlanıyoruz" dedi.
Kebude, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Haziran Cumartesi günü İstasyon Meydanı'nda halka hitap edeceğini hatırlattı.
"Yüzyılın Başbakanı, Dünya Lideri ve Büyük Usta Recep Tayyip Edoğan'ı en iyi şekilde ağırlayacağız" diyen Kebude, şunları kaydetti:


"Yüzyılın en büyük mitingine hazırlanıyoruz. Yüzyılın Başbakanına yakışan yüzyılın mitingini Adana olarak inşa ediyoruz. Hazırlıklarımızı tamamladık. Yeniden düzenlenen miting alanını ilk defa yüz binlerde doldurmaya hazırız. Büyük ustaya yakışan bir karşılama yapacağız. Tüm Adanalıları bu şölene, karşılamaya, kucaklaşmaya, yüzyılın başbakanı ile birlikte olmaya, onu dinlemeye ve Adana ile ili mesajlarını dinleme davet ediyorum. Ekonomiden, sağlığa, eğitimden, dış politikaya kadar her konuda Türkiye'ye çağ atlatan, 8,5 yıldır durmadan, dinlenmeden çalışan bu kadroların lideri Başbakanımız Adana'nın bundan sonraki dönemde alacağı hizmetler ile ilgili açıklamaları olacak."
Kebude, partilerinin 3. kez tek başına iktidar olmaya hazırlandığını belirterek, "4 Haziran Cumartesi günü bizim ve tüm halkımız için demokrasi şölenidir. İstasyon Meydanı'nda tüm vatandaşlarımızla birlikte sadece Türkiye için değil, artık dünya için de lider rolü üstlenmiş Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte olacağız" diye konuştu.
Partilerinin Adana'da girdiği her seçimden birinci parti olarak çıktığını bildiren Kebude, bu seçimde de oylarını artırarak tekrar birinci parti olacaklarını söyledi.
Kebude daha sonra basın mensuplarını sorularını yanıtladı.
akp Adana mitingi ne zaman,Adana da başbakan canlı izle,recep tayyip erdoğan Adana canlı,akparti Adana mitingi canlı,tayyiperdoğanAdanamitingini canlı izle,başbakan Adana canlı izle,AKP Adana MİTİNGİ CANLI İZLE,tayyip erdoğan Adana mitingi izle,2011 seçim miting için erdoğan Adanaya ne zaman gelecek,tayyip erdoğan Adana miting canlı,Adana TAYYİP ERDOĞAN CANLI,recep tayip erdoğan Adana,recep tayyip erdoğanın Adana mitingi,recep tayyip erdoğan Adana canlı izle,recep tayyip erdoğan Adana mitingi canlı izle
Başbakan Tayyip Erdoğan Adana Mitingi İzle 4 Haziran 2011 ve bunun gibi birçok yazımı RSS sistemi ile takip edebilirsin. Bu yazı 04 Haziran 2011 tarihinde yayınlanmıştır.

Etiketler: miting, recep tayyip erdoğan, recep tayyip erdoğan miting

0 yorum:

Yorum Gönder