17 Haziran 2011 Cuma

Babam Sağolsun 19 Haziran İzle 19.06.2011


Babam Sağolsun 19 Haziran İzle 19.06.2011


Babam Sağolsun 19 Haziran da yayınlanacak olan bu güzel Atv Programının bu bölümündede kıyasıya olaylar gelişiyor. Atv yaptığı dizilerle ve programlarla izleyicileri ekrana kitlemeyi başarıyor.Müthiş bir izleyici kadrosu bulunan Atv ve Dizi Sahipleri Reytinglerden Aşırı Derecede Memnun.Yazın Gelmesiyle Diziler Sezon finaline girmek üzere ve yeni yazlık diziler türemekte.Oyuncuların Büyük bir sezondan sonra tatili hak ettiği aşikar. Diziler kanallarında yayınlandıktan sonra sitemiz üzerinden paylaşıma sunulacaktır.

Şu anda Babam Sağolsun 19 Haziran İzle 19.06.2011  Konusunu görüntülüyorsunuz.
Beğendiğiniz Yayınları Yorum bölümünde Diğer Ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz .Program Atv  de yayınlandıktan sonra videomanik.blogspot.com dan izleyebilirsiniz. iyi seyirler

ATV’den yepyeni bir komedi; ‘Babam Sağolsun!’ Çocuklar büyüdü… Peki ya sorunlar? Babam Sağolsun kalabalık bir ailede anne ve babanın her geçen gün karşısına çıkan yeni dertlerle mücadelesini anlatıyor. Bu mücadele, en sıcak ve en eğlenceli diyaloglarla karşımıza geliyor. Başrollerini Settar Tanrıöğen (Ali Usta) ve Melek Baykal’ın (Hayriye Hanım) paylaştıkları Babam Sağolsun, geleneksel aile yapımıza hoş bir pencereden baktırıyor. Dizide herkes, herşey taban tabana zıt… İşte eğlence tam da burada başlıyor… Börekçi dükkanı olan Ali Usta’nın çocukları için ayrı ideali, çocukların ise babalarının bu idealine uymayan ayrı hayalleri var. Dişçi olmasını beklediği kızı müzisyen, börekçi olmasını ve kendi mesleğini devretmek istediği oğlu, farklı yaşamların peşinde… Hayriye Hanım ise ataerkil aile yapısını bozmayan anne rolüyle karşımızda; “babanız bilir….” börekçisini bırakmayı düşlediği oğlu dükkandan ayrılmayı planlıyor. Evlenmesini beklediği kızı ise inatla beyaz atlı prensini bekliyor. Hayırsız damadı ile de başı dertte olan Ali Usta bu büyük aileyi birarada tutmak için sürekli çaba sarfediyor. Anne Hayriye ise her Türk ailesinde olduğu gibi tüm bu çatışmaların ortasında arabulucuk görevi üstleniyor. Bu bir kuşak farkı… Geleneksel mi? Modern mi? Börekçide de işler çok farklı değil.. Hala taş fırında börek pişirmeye devam eden Ali Usta, çevresinden gelen tüm yenilenme çağrılarına da kulaklarını tıkamış durumda. Çünkü böreğin iyisi ona göre sadece taş fırında pişer. Geleneksel üretim yöntemlerini ve kaliteyi savunan küçük esnafla, modern yöntemlere geçerek büyümeyi seçen esnafın çatışması… Babam Sağolsun, günümüz Türk Ailesinin ve esnafının karşılaştığı sorunları neşeli bir dille anlatan, müptelası olacağınız yepyeni komedi diziniz olacak.
6. BÖLÜM ÖZETİ 
Üniversite sınavlarına hazırlanan Deniz'in rahat ders çalışması için evde sıkıyönetim ilan edilir. Hayriye, Deniz için diyet listesi hazırlayıp adaklar adar. Diğer tarafta Osman, ''sınavın şifresi bende'' diyerek ortaya bir yalan atar ve herkesi inandırır. Ama Osman'ın bu kötü şakası herkesi mutsuz edecektir.

İlişki uzmanı uçan makas Hayri, İsmail'in Tuğba'ya açılamamasını kafaya takar. İsmail'e derin tecrübelerini aktarırken terzi Mehmet onları duyar ve durumu yanlış anlar. Karnesi kötü gelen Eda'nın durumu ailedekileri üzer. Onun yüzünü güldürmek için ise Taci devreye girer.

Ve babalar günü… Ali usta babalar gününde hatırlanmadığını düşünürken evdekilerin süprizi karşısında mutluluktan ne yapacağını bilemez….



1 yorum:

mbdizi dedi ki...

dizi izle Sіz de bir haуli koca gibi işsiz zamanlarınızda ötümlü оlаrаk internetten film izlеyеnlеrdеn misiniz? Ancak fіlm іzledіğіnіz şеhir ilе alakadar daimî оlarak sorun mu уaşıуorѕunuz? Tek Parça Bu şehіr уardımıуla аrtık bu tаrz sorunlar yаşаmаyаcаkѕınız. tamamı filmleri evinize mіsafіr etmeye hazır olun. iş mеrkеzi işarеt bіlіnmeуen okunuşu okunuşu efsаneleşmiş, unutulmayan film ve dіzіlеrі sizlere sunuyor. Böylece kolaусa ve de rahat istеdiğiniz filmi izleyebilirsiniz. full hd dizi Bu site yardımıyla biricik yаpmаnız gеrеkеn уazarak ѕeyre dalmanız. Ayrıса daima оlarak film izlеrkеn oluşаn dоnmаlаrа mukabil dа çözüm getirilmiş gіbі görünüyor. Canlı Dizi geçmişte olduğu gibi filmleri hiç sessiz kısımlar halіnde arkasında olmak аlegori tеk pasaj izle ѕeçeneği sebebiуle dikkаtiniz dağılmadan yoğunlaştırılmış ancak şekilde, ѕоrunѕuz olаrаk film takip özelliği de sunuуоr. dizi izle Üstеlik butonu sayеsindе daha nitelikli уalnız görüntüye mаlіk оlarak filminizi rahat ile izleyebilirsiniz.

Yorum Gönder