6 Haziran 2011 Pazartesi

7 Haziran 2011 CHP Kemal Kılıçdaroğlu Kocaeli Mitingi İzle

7 Haziran 2011 CHP Kemal Kılıçdaroğlu Kocaeli Mitingi İzle




Saat 17.30 da Miting meydanına coşkulu bir şekilde çıkacak olan Kemal Kılıçdaroğlu İzmit bölgesinden Tam destek alma çabasında.Tüm kocaeli halkını Miting meydanına davet eden CHP Başkanı Büyük bir kalabalık bekliyor.
'Miting ile ilgili her türlü resmi iş ve işlemlerle diğer çalışmaların yürütülmesi amacıyla Cihat Altunyuva başkanlığında Nazmi Küçükosmanoğlu, Reyhan Akbaş, Tuba Aydın, Orhan Dönmez, Musa Ejderoğlu ve Erdin Onat'tan oluşan 7 kişilik Düzenleme Kurulu oluşturuldu. Miting organizasyonu ve alanın hazırlanması konularında İl Gençlik Kolu önderliğinde tüm İlçe Gençlik Kollarımız görevlendirilmiştir. Miting duyurusunun tüm halkımıza ulaştırılması için yeni el ilanları bastırılacak ve anons araçları dolaştırılacaktır. İl Başkanlığı olarak miting alanına taşıma işi yapılmayacak, araç tutulmayacaktır. Genel Başkanımızın katıldığı tüm kentlerimizde olduğu gibi ilimizde de halkımızın kendiliğinden büyük bir katılım göstereceğine ve görkemli bir miting olacağına inancımız tamdır.' Chp Kemal Kılıçdaroğlu Mitinglerini Halk Tv den izleyebilirsiniz ve Sitemizdede canlı olarak verilecektir.

Şu anda 7 Haziran 2011 CHP Kemal Kılıçdaroğlu Kocaeli Mitingi İzle konusunu görüntülüyorsunuz.Düşündüğünüz görüşleri diğer ziyaretçilerlede paylaşmak istermisiniz ?




 7 Haziran 2011 CHP Kemal Kılıçdaroğlu Kocaeli Mitingi İzle,7 Haziran 2011 CHP Kemal Kılıçdaroğlu Mitingi İzle,Online Miting İzle,Genel

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Dikkat, kisisel islerinizi baslatmak için kredi almaya ihtiyaciniz var mi? biz% 3 faiz oraniyla kredi veririz, ilgileniyorsaniz lütfen simdi bu e-postayla bizimle iletisime geçin: finance_institute2015@outlook.com

Yorum Gönder