4 Haziran 2011 Cumartesi

5 Haziran 2011 CHP Kemal Kılıçdaroğlu Kayseri Mitingi İzle


Kemal Kılıçdaroğlunun 05.06.2011 Kayseri Konuşması Canlı İzle Video
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 5 Haziran'da Kayseri'a geliyor..
CHP İl Başkanı Ayhan Gülsoy, 05 Haziran'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapacağı mitingine Kayserilileri davet etti.
İl Başkanı Gülsoy, düzenlediği basın toplantısında, 5 Haziran Pazar günü saat: 14.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda CHP Genel Başkan'ı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla düzenleyecekleri mitinge Kayserilileri davet etti. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Gülsoy, geçtiğimiz Pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kayseri mitinginde söylediği birkaç söze katılamadığımı belirterek, "Başbakanımız, yıllarca devletin Kayseri'ye hizmet getirmediğini söylemiş olması akıllara durgunluk verecek bir sözdü. Cumhuriyet tarihinde Kayseri'ye gereken özen gösterilmiştir ve olağanüstü yatırımlar yapılmıştır. Başbakan Erdoğan, Uçak fabrikası onun yanında Bünyan Hidroelektrik Santrali, Sümer Bez Fabrikası gibi pek çok yatırımları almış bir ilimizden söz ediyor. Oysa AK Parti'nin 9 yıla yakın bir süre için Kayseri'ye ne yaptığını halkımız merak etmektedir. Başbakan Erdoğan'ın on yıllarca hizmet götürülmediği yönündeki sözünü anlamakta güçlük çektik" diye konuştu.
"KULKULOĞLU'NUN DOSYALARINDAN BAHSEDEN BAŞBAKAN, DOKUNULMAZLIKLARIN KALKMASINA ÖNCÜ OLSUN"
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kayseri mitinginde CHP Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'na yönelik dosyaların bulunduğunu, birçok olayda icralık olduğu yönündeki açıklamalarına ilişkin konuşan Gülsoy, "Gelin hem milletvekili Kulkuloğlu'nun hemde mecliste soruşturmayı bekleyen, aklanmayı bekleyen ne kaodar doosya varsa onların dokunulmazlıklarını kaldıralım. Kimin saçı ak, kim kara hepimiz bunu öğrenelim istiyoruz. Bu tür söylentilerin, bu tür dedikoduların önlenebileceği tek yer yüce adaletimizdir. Başbakan Erdoğan, öncülük ederse mecliste dokunulmazlıkları kaldırırsa Kulkuloğlu ve dosyası olan nice milletvekilinin akıbetleri belli olur. En kestirme yol dokunulmazlıkların kaldırılmasıdır" şeklinde konuştu.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun miting yapılan bir ile çevre illerden takviye istemediğini anımsatan Gülsoy, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'na yüz bin insanın bile sığamayacağını kaydetti. AK Parti'nin mitingi sonrası çıkan haberlerle birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda hesap yaptırdığını kaydeden Gülsoy, "Cumhuriyet meydanını yüz ölçümünü hesap ettirdim. Miting alanına gelen kişiler kaç metrekare alanın içine sığdırıyor onu hesap ettirdim. Kavşaklardan kesilerek yapılan ölçümde alan tam 28 bin 500 metrekare ve hiçbir partinin mitingi bu kadar alan içerisine yaptırılmıyor. 28 bin 500 metrekarelik alanı 30 bin metrekare olarak hesaplarsak ve her metrekareye 3 kişi sığdığını düşünürsek alana toplam 90 bin kişi sığıyor. Bugüne kadar bu alanı doldurmuş olan olmadı. Başbakan Erdoğan'ın mitinginde ise yapılan hesaplara göre 18 bin metrekare 50 bin 55 bin sığabiliyor. Çağımız teknoloji çağı. Gazeteci Nazlı Ilıcak'ın köşe yazısında belirttiği gibi Başbakan Erdoğan'ın mitinginde 150 bin insan yoktu. Bu matematiğe aykırı bir şey. Eğer bilimsel olarak biri var derse ben Kayseri'yi terk etmeye hazırım" ifadelerini kullandı.
CHP Kayseri mitingi ne zaman,Kayseri da Kemal Kılıçdaroğlu canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu Kayseri canlı,CHP Kayseri mitingi canlı,KemalKılıçdaroğluKayserimitingini canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu Kayseri canlı izle,CHP Kayseri MİTİNGİ CANLI İZLE,Kemal Kılıçdaroğlu Kayseri mitingi izle,2011 seçim miting için Kemal Kılıçdaroğlu Kayseriya ne zaman gelecek,tayyip erdoğan Kayseri miting canlı,Kayseri Kemal Kılıçdaroğlu CANLI,Kemal Kılıçdaroğlu Kayseri,Kemal Kılıçdaroğlunun Kayseri mitingi,Kemal Kılıçdaroğlu Kayseri canlı izle,Kemal Kılıçdaroğlu Kayseri mitingi canlı izle
5 Haziran 2011 CHP Kemal Kılıçdaroğlu Kayseri Mitingi İzle

ANKET  SONUÇLARI


AKP - Adalet ve Kalkınma Partisi
%16
873 Oy
AL Parti - Alternatif Parti
%0
4 Oy
BBP - Büyük Birlik Partisi
%1
50 Oy
BTP - Bağımsız Türkiye Partisi
%0
11 Oy
BDP-Barış Ve Demokrasi Partisi
%1
69 Oy
CHP - Cumhuriyet Halk Partisi
%26
1426 Oy
DP - Demokrat Parti
%1
76 Oy
DYP - Doğru Yol Partisi
%0
6 Oy
DSP - Demokratik Sol Parti
%0
16 Oy
EDP - Eşitlik ve Demokrasi Partisi
%0
1 Oy
EMEP - Emek Partisi
%0
6 Oy
HAK-PAR - Hak ve Özgürlükler Partisi
%0
8 Oy
HAS - Halkın Sesi Partisi
%1
79 Oy
HEPAR - Hak ve Eşitlik Partisi
%9
523 Oy
HYP - Halkın Yükselişi Partisi
%0
1 Oy
İP - İşçi Partisi
%0
7 Oy
LDP - Liberal Demokrat Parti
%0
4 Oy
MHP - Milliyetçi Hareket Partisi
%36
2016 Oy
MMP - Milliyetçi ve Muhafazakar Parti
%2
137 Oy
MP - Millet Partisi
%0
9 Oy
ÖDP - Özgürlük Dayanışma Partisi
%0
5 Oy
SP - Saadet Partisi
%4
207 Oy
TKP - Türkiye Komünist Partisi
%0
17 Oy
GP - Genç Parti
%0
8 Oy
YP - Yurt Partisi
%0
3 Oy
TP - Türkiye Partisi
%0
20 Oy
YP - Yeni Parti
%0
3 Oy

0 yorum:

Yorum Gönder