3 Haziran 2011 Cuma

4 Haziran 2011 Başbakan Tayyip Erdoğan İzmir Mitingi İzle

Recep Tayyip Erdoğanın 04.06.2011 İzmir Konuşması Canlı İzle Video Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 4 Haziran Cumartesi günü İzmir’e geliyor.

Akay: Erdoğan'ın İzmir Mitingine 200 Bin Kişi Katılacak


AK Parti İzmir İl Başkanı Akay, AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın, 4 Haziran 2011 tarihinde İzmir Gündoğdu Meydanı'nında yapacağı miting öncesi Mövenpic Otelde basın toplantısı düzenledi.


AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 4 Haziran 2011 tarihinde İzmir Gündoğdu Meydanı'nında saat 16. 00'da yapacağı miting öncesi Mövenpic Otelde basın toplantısı düzenledi. İzmir'in 30 ilçesindeki parti teşkilatlarıyla görüştüklerini ve 5 bine yakın otobüsle İzmir Gündoğdu meydanına adeta çıkartma yapacaklarını söyleyen İl Başkanı Akay, miting alanına 200 bin kişinin geleceğini iddia etti.


Bu iddiasını ise parti teşkilatının kendisine verdiği listelere göre söylediğini aktaran Akay, "Sayın Genel Başkanımızı yaklaşık 200 bin kişiyle ağırlamak istiyoruz. İzmir tarihinde görmediği bir mitingin hazırlıklarını yapıyor. 400 bin adet içecek pet su, 120 bin şapka, bayrak ve flama ilçe başkanlıklarımıza tanıtıldı. Sayın Genel Başkanımızın sesinden 1. 5 milyon kişiye sesli mesaj gönderildi. 3 milyon 200 bin seçmene mektup gönderildi. İzmir körfezinde 150 civarında tekne denizden gösteri yapacak. Rüzgar durumuna göre bir adet zepling havada bulunacak. Teşkilatımızın coşkusunu görünce bir hayli memnun olduk. Dolayısıyla İzmir şimdiye kadar tarihinde görmediği ve hiçbir siyasi partiye nasip olmayan bir mitingi İzmir'de yapacak." dedi.


ERDOĞAN, 1. 5 MİLYON İZMİRLİYE CEPTEN SESLENECEK


Miting öncesi 1. 5 milyon İzmirliye sesli mesaj gönderilecek. Mesajın ön kısmında "2023 bizim hedefimiz, lider olma yolunda ilerlesin ülkemiz" müziği eşliğinde Başbakan Erdoğan'ın, "İzmir'in güzel insanları, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. İleri demokrasi için, büyük Türkiye için, marka şehir İzmir için, 4 Haziran Cumartesi saat 17. 00'de Gündoğdu meydanında buluşalım. " sözleriyle devam edecek.


Bir gazetecinin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçen hafta cumartesi günü katıldığı İzmir mitingiyle ilgili CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır'ın başarılı bulmasını sordu. Mevkidaşının bu mitingi başarılı bulduysa kendisinin de başarılı bulduğunu aktaran Akay, CHP'li İzmir İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci ile eski CHP İzmir İl Başkanı Kemal Karataş'ın yaklaşık 40-50 bin kişi olduğunu söylemesini örnek gösterdi. Bu kapsamda emniyet yetkililerinin, metrekare başına dört kişi düşecek şekilde hesaplama yaptıklarını hatırlatan Akay, bu konuda polomiğe girmek istemediğini, ancak AK Parti olarak İzmir tarihinde görülmemiş bir miting hazırlıkları yaptıklarını kaydetti. (Cihan Haber Ajansı)


akp İzmir mitingi ne zaman,İzmir da başbakan canlı izle,recep tayyip erdoğan İzmir canlı,akparti İzmir mitingi canlı,tayyiperdoğanİzmirmitingini canlı izle,başbakan İzmir canlı izle,AKP İzmir MİTİNGİ CANLI İZLE,tayyip erdoğan İzmir mitingi izle,2011 seçim miting için erdoğan İzmirya ne zaman gelecek,tayyip erdoğan İzmir miting canlı,İzmir TAYYİP ERDOĞAN CANLI,recep tayip erdoğan İzmir,recep tayyip erdoğanın İzmir mitingi,recep tayyip erdoğan İzmir canlı izle,recep tayyip erdoğan İzmir mitingi canlı izle

4 Haziran 2011 Başbakan Tayyip Erdoğan İzmir Mitingi İzle ve bunun gibi birçok yazımı RSS sistemi ile takip edebilirsin. Bu yazı 04 Haziran 2011 tarihinde yayınlanmıştır.
Etiketler: miting, recep tayyip erdoğan, recep tayyip erdoğan miting

0 yorum:

Yorum Gönder