3 Haziran 2011 Cuma

3 Haziran 2011 Başbakan Tayyip Erdoğan Konya Mitingi İzle

03 Haziran 2011 tarihinde yazıldı, 0 yorum yapıldı.. {lang: 'tr'} Recep Tayyip Erdoğanın 03.06.2011 Konya Konuşması Canlı İzle Video Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Haziran Cuma günü Konya’ya geliyor.

Seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cuma günü Konya'ya gelecek. Erdoğan, saat 14:30'da partisi tarafından Hükümet Meydanı'nda düzenlenecek mitingde halka hitap edecek.

Ak Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun düzenlediği basın toplantısında Başbakan Erdoğan'ın Konya mitingiyle ilgili bilgi verdi. Erdoğan’ı Konya’da bir kez daha ağırlayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Sorgun, şöyle devam etti:

"AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın katılımlarıyla 3 Haziran 2011 Cuma günü Hükümet Meydanı’nda saat 14.30’da büyük bir miting gerçekleştireceğiz. Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından 3 Haziran’da Başbakanımızın katılacağı mitinge daveti konu alan 330 bin mektup, hemşehrilerimizin tek tek isimleri yazılmak suretiyle adreslerine gönderildi. Konya aşığı Başbakanımız bu şehri ve insanını çok seviyor, önem veriyor. Bu sevgisini hem yüreği, hem dili ile ifade etmiş ve hem de bugüne kadar Konya”nın almadığı hizmetleri gerçekleştirerek göstermiştir. Hemşerilerimizin Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan sevgisini yakinen biliyorum. Bu sevgilerini, 3 Haziran’da Hükümet Meydanı’nda saat 14.30’da düzenlenecek mitinge yoğun katılımlarıyla göstereceklerdir. Biz inanıyoruz ki; gittiği her ilde büyük bir teveccühle karşılanan Sayın Başbakanımız, en büyük teveccühü hoşgörünün başkenti Konya’da görecektir"

AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından düzenlenecek miting çerçevesinde, hava muhalefetinden dolayı oluşabilecek her türlü sıkıntıya karşı gerekli tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Sorgun, vatandaşların gönül rahatlığı içerisinde Başbakan'ın mitingine katılabiliceklerini kaydetti. Ahmet Sorgun, mitinge bütün Konyalıları davet etti.
akp Konya mitingi ne zaman,Konya da başbakan canlı izle,recep tayyip erdoğan Konya canlı,akparti Konya mitingi canlı,tayyiperdoğanKonyamitingini canlı izle,başbakan Konya canlı izle,AKP Konya MİTİNGİ CANLI İZLE,tayyip erdoğan Konya mitingi izle,2011 seçim miting için erdoğan Konyaya ne zaman gelecek,tayyip erdoğan Konya miting canlı,Konya TAYYİP ERDOĞAN CANLI,recep tayip erdoğan Konya,recep tayyip erdoğanın Konya mitingi,recep tayyip erdoğan Konya canlı izle,recep tayyip erdoğan Konya mitingi canlı izle

3 Haziran 2011 Başbakan Tayyip Erdoğan Konya Mitingi İzle ve bunun gibi birçok yazımı RSS sistemi ile takip edebilirsin. Bu yazı 03 Haziran 2011 tarihinde yayınlanmıştır.
Etiketler: miting, recep tayyip erdoğan, recep tayyip erdoğan miting

0 yorum:

Yorum Gönder