31 Mayıs 2011 Salı

Günlük Burç Yorumları Salı 1 Haziran


1 haziran Salı günlük burç, 1 haziran günlük burç fali, 1 haziran günlük burç yorumlari, 1 haziran günlük burçlar, 01.06.2011 günlük burç yorumları hakkındaki bilgiler.


1 haziran kehanetleri bizleri nasıl etkileyecek okuyup öğrenelim.


Sevgili Boğa,
Bir mal alımı için yaşamınızda etkili olan ve sizden yaşça büyük birisinin desteğini görmeniz olasıdır. Bu kimseyi ve söylediklerini iyi dinlemenizde fayda olacağına inanıyoruz araba. Zihinsel yönden oldukça güçlü ve aktif olacaksınız. Hatta mantığınız her zamankinden daha iyi işleyebilir ve sizi şaşırtabilir. Özellikle de zihinsel bulmaca ya da bu tür oyunlara her zamankinden daha yatkınsınız. Bu arada sevdiginiz kimseyi ihmal ettiğiniz için, hararetli bir dönem geçirebilirsiniz tv.


Sevgili İkizler,
İş hayatınızda çevreden gelen baskılarla kıstırıldığınızı hissedebilirsiniz. Bu daha çok iş çevreniz tarafından gelecektir. İş çevrenizde yalnız kalmamanız. Hiç süphesiz bu tarz sorunları halledecek zeka ve diplomasiye sahipsiniz. Bu iş ve çalışma trafiği içerisinde aşk hayatınızı ihmal ettiginizi göreceksiniz. Bu ihmalin affedilmeyeceğini ve büyük bir sorun yaratacagını düşünüp daha da çekimser kalabilirsiniz.


Sevgili Yengeç,
Gerek ev gerekse iş çevrenizdeki zorluklar her zamankinden daha yoğun olacaktır. Kendinizi yeni ilgi alanlarına ve hobilere yakın hissedeceksiniz. Iş ve mesleki konulardaysa, yeni sorumluluklar sizi bekliyor güvenininde. Bu arada fikirlerinizi çevrenizdekilere kabul ettirmek ve iş teklerinizi çevrenizdekilere yaptırmak gücünüz de oldukça fazla. Şansınız yanınızda olacak. Ama bu konuda biraz daha temkinli davranmanızı önerebilirim.


Sevgili Aslan,
Bugün sezgileriniz de iş hayatınızda başınıza gelebilecek riskleri en aza indirmenizi sağlayacak. Bu da pek çok konuda bilirkişi konumuna düşmenize neden olacak. Aile içi sorunlarınız da artabilir. Bu iş ve ev hayatınızdaki sorunlar sizi fazlasıyla sıkmasına rağmen, çözümlemek için tüm enerjinizi sarfedeceksiniz. Konuşmalarınızda biraz daha seçici davranmanızı öneririm.


Sevgili Başak,
Kendinizi boş ve sıkılgan hissetmeniz, geri planda kalmanıza neden olabilir. Bu tür duyguları üzerinizden atabilmek için de kendinizi alışverişe verebilirsiniz. Fakat bunun da yanlış oldıığunu çok çabuk görecek ve kendinizi toparlayabileceksiniz. Hatta öyle ki, çalışma isteğinizdeki artışa kendiniz de şaşırabilirsiniz. Bu hareketliliğinizin sonucu olarak, bazı ertelenmiş resmi işlerinizi takip edeceksiniz.


Sevgili Terazi,
Bugün oldukça romantik ve hayalcisiniz. Bu duygusallığınız yüzünden çevrenize karşı her zamankinden daha ilgili ve yardımsever olacaksınız. Bununla birlikte kendi iç sorunlarınız ikinci plana itilecek. Bununla birlikte sezgileriniz, kısaca altıncı duyunuz bir hayli gelişmiş durumda. Ama bu sizi olumlu yönden çok, olumsuz yönde etkileyebilir. Kısa sürede toparlanmanızı ve bir an önce toparlanmanızı tavsiye ederiz.


Sevgili Akrep,
Bugün savurgansınız ve elinizdeki tüm parayı, alışverişe yatırabilirsiniz. Alacağınız eşyaların çoğunun lüzumsuz ve pahalı olabilir. Bu alışveriş tutkusu, sizi maddi açıdan zor bir döneme sokabilir. Buna karşılık çalışmaya olan isteğiniz, her zamankinden daha çok. Yalnız size tavsiyem, fazla abartılı davranmamanız olacaktır. Bu arada sağlık sorunları ile, özellikle de eklemlerinizde çıkabilecek ağrılarla karşılaşabilirsiniz. Bugün ayrıca resmi bazı işlerinizi takip etmeniz ve oldukça çaba sarfetmeniz gerekebilir.


Sevgili Yay,
Bugün özel durumunuz açısından oldukça yoğun, ama şanssız geçecek. Bu nedenle biraz hazırlıklı olmanızı ve çıkabilecek tatsızlıklar karşısında, çabuk yıkılmamanızı tavsiye ederiz. Hatta bu olumsuzluklar, konuşma şeklinizi de etkileyip, çeşitli konuşma boz Bu arada dostlarınız tarafından yoğun bir şekilde aranılacaksınız. Sosyal yönden hareketli bir gün yaşamanız, aşk hayatınızdaki olumsuzluğu unutturabilir. Şansınızın bir hayli iyi olduğu gözleniyor.


Sevgili Oğlak,
Bugün iç güdülerinizin oldukça güçlü olduğu görülüyor. Belki ani verilmiş bazı kararlar, sonuç olarak lehinize dönebilir. Bu da şanslı bir devrede oldugunuzu gösteriyor müşterisininde. İlginç gelişmeler sonucunda kendinizde bazı değişikliklerin olduğunu göreceksiniz. Fakat bunları olduğu gibi kabul etmek sizin için zor olabilir. Bu konuda aşırı hassas davranmanız, çözümleri gecikebilir. Yine bu gün kendinizi, sosyal olaylardan geri çekmek isteyeceksiniz.


Sevgili Kova,
Bugün kendinizi özel ilgi alanınıza öylesine kaptırmışa benziyorsunuz ki, dostlarınızı ve yakınlarınızı unutmuş gibisiniz. Bu sizi onlardan ve çevrenizden uzaklaştırabilir Belki de bu tür tutumlarınız ile planlarınızın ilk adımını gerçekleştiriyorsunuz. Fakat dostlarınızdan gelecek eleştiriler, sizde soru işaretleri yaratacaktır katılarakda. İç güdülerinizdeki yoğunluk, davranışlarınızı ona göre ayarlamanız gerektiğini söylüyor. Ama zihinsel yönden dağınık olduğunuzu hatırlatmalıyız. Her zaman aynı olaylardan kolaylıkla kurtulamayabilirsiniz.


Sevgili Balık,
Maddi zorlanmalarınızda rahatlama görülecek fakat aynı zamanda harcamalarınızın da bu dönemle birlikte artacağını hatırlatırız. Bu artışlar daha çok eve eşya alımı yönünde olacaktır hizmetininde. İş ve meslek hayatınızdaysa bazı zorluklar çıkabilir. Ama bu zorlukları hırsınız ve gayretleriniz ile aşıyorsunuz. Bir veya iş teklifi dahi alabilirsiniz. Yalnız bu teklife bir cevap vermeden önce enine boyuna düşünmenizi tavsiye ederim. Çünkü çevrenizde sizden yararlanmak isteyen kimseler olabilir.


Facebook İnternet Sayfamızı Beğenmeyi Unutmayınız.

Facebook İnternet Sayfamızı Beğenip Yorum Yapmayı İhmal Etmeyiniz. İki astronot, Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde uydunun bakımını yapıyorlar.
Etiketler: 1 haziran 2011 ASLAN BURCU yorumları, 1 haziran 2011 BALIK burcu yorumları, 1 haziran 2011 BAŞAK BURCU yorumları, 1 haziran 2011 BOĞA BURCU yorumları, 1 haziran 2011 cuma günü, 1 haziran 2011 günlük burçlar www.gunceliz.net, 1 haziran 2011 İKİZLER BURCU yorumları, 1 haziran 2011 KOVA BURCU yorumları, 1 haziran 2011 OĞLAK BURCU yorumları, 1 haziran 2011 TERAZİ, Aslan Burcu, Günlük Burç Yorumları 1 haziran 2011 cuma

Ali Kaptanın Cemileye Tecavüz Ettim İtirafı İzle


31 mayıs hastanede ali kaptana yumruk izle, ali kaptandan tecavüz itirafı izle, öyle bir geçer zaman ki son sahne izle 31 mayıs hakkındaki bilgiler.


Ali Kaptan’ın Cemile’ye Tecavüz Ettim İtirafı İzle


Öyle Bir Geçer Zaman ki Ali Kaptan Cemile’ye Tecavüz Ettiğini İtiraf Etti.

Facebook İnternet Sayfamızı Beğenip Yorum Yapmayı İhmal Etmeyiniz. İki astronot, Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde uydunun bakımını yapıyorlar.
Etiketler: 31 mayıs hastanede ali kaptana yumruk izle, ali kaptandan tecavüz itirafı izle, öyle bir geçer zaman ki son sahne izle 31 mayıs

31 Mayıs Altın Döviz Fiyatları 2011


31 Mayıs 2011 ALTIN fiyatları Pazartesi günü 31.05.2011, çeyrek altın 31 Mayıs 2011 çeyrek altın fiyatı, 31.05.2011 çeyrek altın fiyatı, 31 Mayıs 2011 altın piyasası, 31 Mayıs 2011 küçük altın, 31 Mayıs 2011 dolar kuru, 31 Mayıs 2011 euro kaç para, 31 Mayıs 2011 kapalı çarşı altın fiyatları, 31 Mayıs 2011 kapalı çarşı döviz fiyatları döviz kuru hakkındaki bilgiler.


Dolar son günlerde düşme eğilimine girdi ve düşüşü devam ediyor. Dolar kuru yeniden 1.5 seviyelerine kadar düşebilir müşteriside. Altın fiyatlarıda aynı oranlada düşüyor. Avro ya ada baktığımıda eurounda 2.3 seviyelerinden 2.2 lira seviyelerine kadar gerilediğini görüyoruz. Buna göre Dolar ve euro kuru şöyle oldu.


Yazının Devamında bugünün döviz kuru ve altın fiyatları mevcuttur. Bol kazançlar.


Altın & Doviz Alış Satış
31 Ayar A. / TL 71,90 72,25
211 Ayar A. / TL 65,43 66,18
Altın / Ons 1.439,00 1.439,70
Dolar / TL 1,591 1,600
Euro / TL 2,201 2,202
Euro / Dolar 1,412 1,412
Gümüş / Ons 36,86 36,91
Gümüş/ TL 1,73 1,76

Facebook İnternet Sayfamızı Beğenip Yorum Yapmayı İhmal Etmeyiniz. İki astronot, Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde uydunun bakımını yapıyorlar.
Etiketler: 31 Mayıs 2011 ALTIN fiyatları, 31 Mayıs 2011 altın piyasası, 31 Mayıs 2011 dolar kaç para, 31 Mayıs 2011 dolar kuru www.gunceliz.net, 31 Mayıs 2011 euro kaç para, 31 Mayıs 2011 euro kuru, 31 Mayıs 2011 kapalı çarşı altın fiyatları, 31 Mayıs 2011 kapalı çarşı döviz fiyatları döviz kuru, 31 Mayıs 2011 küçük altın, 31 Mayıs 2011 yuro, 31 Mayıs çeyrek altın fiyatı, 31.05.2011 döviz kurları, çeyrek altın 31 Mayıs 2011 çeyrek altın fiyatı

30 Mayıs 2011 CHP Kemal Kılıçdaroğlu Bolu Mitingi İzle 2011



30 Mayıs Chp Bolu Mitingi izle,30 Mayıs Chp Bolu Mitingi Seyret,30 Mayıs Chp Bolu Mitingi nerede,30 Mayıs Chp Bolu Mitingi Saat Kaçta,30 Mayıs chp Bolu Mitingi izle,30 Mayıs chp Bolu Mitingi Seyret,30 Mayıs chp Bolu Mitingi nerede,30 Mayıs chp Bolu Mitingi Saat Kaçta,30 Mayıs Kemal Kılıçdaroğlu Bolu Mitingi izle,30 Mayıs Kemal Kılıçdaroğlu Bolu Mitingi nerede,30 Mayıs Kemal Kılıçdaroğlu Bolu Mitingi Saat Kaçta,30 Mayıs Kılıçdaroğlu Bolu Mitingi izle hakkındaki bilgiler.


Kılıçdaroğlu, partisinin Bolu Hükümet Meydanı’ndaki mitinginde halka hitap etti.


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin Başbakan Erdoğan’ın kendisi için ’sanal’ ifadesini kullandığını hatırlatarak, değerlendirmesinin olup olmayacağını sorması üzerine şunları söyledi: ‘Tabii, karşıma çıkarsa istediği televizyon kanalında bana sorsun ben de yanıtını veririm. Benim arkamdan niye konuşuyor?’ dedi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “korktuğu için” kendisi ile televizyon programına çıkmadığını ileri sürerek, “Peki korkak adamdan Başbakan olur mu? Başbakan dediğinin yiğit bir adam olması lazım, başbakan dediğin
kimseden korkmaması lazım” dedi.


Kılıçdaroğlu, partisinin Bolu Hükümet Meydanı’ndaki mitinginde halka hitap etti.


“13 Haziran’ın Başbakanı” olarak anons edilen Kılıçdaroğlu, geçmişte ülkeye hizmet eden, taş taş üzerine koyan ister siyasetçi ister iş adamı herkesin
saygıyla anılması gerektiğini belirtti.


Kendilerinin geçmişe her zaman saygı duyduklarını ve bundan sonra da duyacaklarını belirterek Bolu’ya önemli eserler kazandıran İzzet Baysal’ı andı.


Alandakilere “Bolu’nun sorunları var mı?” diye soran Kılıçdaroğlu, “evet” yanıtı üzerine, “Ben iki dönemdir Meclisteyim bir Bolu milletvekilinin kürsüye çıkıp ’Bolu’nun bu derdi vardır’ dediğini duymadım” diye konuştu.


Bolu’nun yeteri kadar teşvik almadığını, kentteki fabrikaların taşındığını ifade eden Kılıçdaroğlu, kentin milletvekillerinin iki dönemdir iktidar partisinden olduğunu, ancak bunların şehrin sorunlarını çözemediklerini savundu.


Şehirde işsizliğin, yoksulluğun arttığını iddia eden Kılıçdaroğlu, “Ne diyorlar? ’İstikrar sürsün Türkiye büyüsün’. Eyvallah Türkiye büyüsün de Bolu’nun ne günahı var? Bolu niye kan kaybediyor?” dedi.


Kılıçdaroğlu, “Sandığa giderken bir şeyi düşünün. 87 yıllık bir Cumhuriyet tarihinde yurt dışından niye ithal kurbanlık koyun gelir? Niye gelir? Niye angus gelir? Eğer ülkeyi düşünüyorsak, yurttaşımızı düşünüyorsak, bu ülkede işsizlik olmasın diye düşünüyorsak, işsizliği başınıza bela eden, yoksulluğu başınıza bela eden, yasakları başınıza bela eden bu hükümeti 12 Haziran’da alaşağı edip halkın iktidarını kurmalıyız” dedi.
-”AKP’YE BAĞLANAN BÜTÜN HORTUMLARI KESECEĞİM”-


Alandaki bazı pankartları da okuyan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:


“Bu ülkede yoksulluğu tarihe gömeceğim, bu ülkede hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, bu ülkede barışı ve kardeşliği sağlayacağım, ’Bu ülkede çatık kaşlı
insanlar değil, güler yüzlü insanlar olsun’ diyorum. Herkesin yüzü gülmeli, her evde neşe, her evde huzur olmalı’ diyorum. Bunları söylerken Recep Bey diyor ki,
’Parayı nereden bulacaksın?’ Kardeşinize güvenin. Vatandaş, ’Sen AKP’ye giden hortumları kesersin’ diyor. Keseceğim zaten, hiç meraklanmayın. AKP’ye bağlanan
bütün hortumları keseceğim. Benim umudum sizlersiniz. Geleceği siz belirleyeceksiniz. Türkiye’yi gerçekten çağdaş uygarlığa çıkarmak istiyorsak ortak mücadele edeceğiz, güçlerimizi birleştireceğiz. Ben günde en az 16 saat çalışıyorum; sizden sadece 10 dakika istiyorum. 10 dakika çalışın Türkiye’yi aydınlığa çıkaralım.”


CHP iktidarında yapılması planlanan aile sigortası hakkında da bilgi veren Kılıçdaroğlu, ’Aile sigortasının uygulamaya konulduğunda yeşil kartın kalkacağı’ söylemlerinin doğru olmadığını, ikisinin birbirinden farklı uygulamalar olduğunu vurguladı.


Alandaki ’Tarlaya ektim soğan, mahvettin bizi Erdoğan’ pankartını da okuyan Kılıçdaroğlu, “Soğan kısımını bilmiyorum, ama şu patates işinde gerçekten milleti mahvetti. Patates üreticisinin hakkını vermiyor, kota getiriyor. Nedir bu kota? Ecevit’e de demişlerdi: Afyon kotası getir, afyon ektirme. Ne yaptı Ecevit? Yiğit bir adam gibi durdu, ’Bir dakika’ dedi. ’Sen bana talimat veremezsin, ben köylüme afyon ektireceğim ve o da parasını kazanacak’ dedi. Aynı genlere sahibiz, aynı inanca sahibiz” dedi.
-”HER AN RECEP DÜŞEBİLİR”-


Vatandaşın borç içinde olmasından dolayı şehirdeki icra dairelerinin sayısının arttığını savunan Kılıçdaroğlu, Bolululardan “12 Haziran’da sandığa gidip AKP’ye ders vermelerini” istedi.


“Siz ders verirseniz bana bir görev düşüyor, AKP’nin gövdesini silkeliyorum, dallarını silkelemek size ait. Dallarını silkeleyecek misiniz? Dallarını silkelerken dikkatli olun her an Recep düşebilir” diyen Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:


“Ülkemi seviyorum, insanlarımı seviyorum, herkesin huzur içinde yaşamasını istiyorum. Cebimi değil, vatandaşın cebini düşünüyorum. Cebimi değil, bu ülkede kimse yatağa aç girmesin diye düşünüyorum. Cebimi değil, ülkemi düşünüyorum, ülkemin uygarlaşmasını düşünüyorum, ülkemin büyümesini istiyorum, ülkemin kalkınmasını istiyorum. Yani halkı düşünüyorum.”


CHP iktidarında askerliğin de düşmesini planladıklarını anımsatan Kılıçdaroğlu, “Yeni CHP ülkenin bütün sorunlarına kilitlenen, çözüm üreten, halkın derdine derman olan, eğer bir yerde yoksulluk varsa onu kendine dert edinen, işsizlik varsa dert edinen, esnafın sorunu varsa onu kendine dert edinen bir partidir. Yeni CHP çözüm üreten, halkın yanında olan, halkın partisidir. Bizim bütün projelerimiz insan üzerine, insanın mutluluğu üzerine. Onların da bütün projeleri rant üzerine. Nasıl birileri köşeyi döner, nasıl birileri zengin olur, nasıl birilerini zengin ederiz diye” dedi.


İktidarlarında harçları kaldıracaklarını ve öğrencilerin “YÖK belasından” kurtulacağını vurgulayan Kılıçdaroğlu, çiftçi için mazotun litresini 1,5 lira yapacaklarını da anlattı.


Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:
“Meydanlara çıkıp sabah Kılıçdaroğlu, akşam Kılıçdaroğlu, öğle Kılıçdaroğlu söyleyip duruyor. Ezberi bozulmuş, ezberini bozacağım. Kimyası bozulmuş, kimyasını bozacağım. Diyor ki ’Şunu yaptı, bunu yaptı’. Arkadaş gücün varsa, devletin bütün imkanları elinde, gel senin yandaş televizyonuna çıkalım konuşalım, el mi yaman bey mi yaman bir görelim. Recep Bey gelebilir mi? Karşıma çıkar mı? Niye çıkamaz? Korkuyor. Ben de biliyorum. Peki korkak adamdan başbakan olur mu? Başbakan dediğinin yiğit bir adam olması lazım, başbakan dediğinin kimseden korkmaması lazım. Kemal’den de korkuyorsa, sizin Kemal’inizden bir bildiği vardır. Ben söyleyeyim. Sizin Kemal’inizin karşısına çıkabilmesi için bir, geçmişinin temiz olması lazım. İki, kul hakkı yememesi lazım. Üç, mangal gibi yürek lazım.”
-ERDOĞAN’IN KILIÇDAROĞLU’NA YÖNELİK “SANAL” İFADESİ-


Kemal Kılıçdaroğlu, Kırıkkale mitinginin ardından helikopterle Bolu’ya geldi. Kılıçdaroğlu’nu taşıyan helikopter Bolu Atatürk Stadı’na indi. Kılıçdaroğlu’na Bolu mitinginde Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran ve İzzet Çetin ile bölge milletvekilleri de eşlik etti. Kılıçdaroğlu’nu taşıyan otobüs kaldırımın yüksek olması nedeniyle miting alanına girişte zor anlar yaşadı.


Kılıçdaroğlu, Bolu mitinginde konuşmasını yağmur altında yaptı. Yağmur nedeniyle kısa konuşan Kılıçdaroğlu, daha sonra da bir kahvehaneye girerek çay içti, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlarla sohbetinin ardından gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin Başbakan Erdoğan’ın kendisi için ’sanal’ ifadesini kullandığını hatırlatarak, değerlendirmesinin olup olmayacağını sorması üzerine şunları söyledi:


“Tabii, karşıma çıkarsa istediği televizyon kanalında bana sorsun ben de yanıtını veririm. Benim arkamdan niye konuşuyor? Yiğit adam birisinin arkasından konuşmaz, yüzüne karşı söyler. Gelsin karşıma, yüzüme karşı söylesin, cevabını vereyim. Ama gelemez, korkar. Onun için diyorum ki, ’Korkak adamdan da başbakan olmaz’. Kusura bakmasın doğruyu söylüyorum.”


Kılıçdaroğlu, daha sonra helikopterle gitmesi planlanan Sakarya mitingine hava muhalefeti nedeniyle karayolu ile gitti.

Facebook İnternet Sayfamızı Beğenip Yorum Yapmayı İhmal Etmeyiniz. İki astronot, Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde uydunun bakımını yapıyorlar.
Etiketler: 30 Mayıs chp Bolu Mitingi izle, 30 Mayıs Chp Bolu Mitingi nerede, 30 Mayıs Chp Bolu Mitingi Saat Kaçta, 30 Mayıs Chp Bolu Mitingi Seyret, 30 Mayıs Kemal Kılıçdaroğlu Bolu Mitingi izle, 30 Mayıs Kemal Kılıçdaroğlu Bolu Mitingi nerede, 30 Mayıs Kemal Kılıçdaroğlu Bolu Mitingi Saat Kaçta, 30 Mayıs Kemal Kılıçdaroğlu Bolu Mitingi Seyret, 30 Mayıs Kılıçdaroğlu Bolu Mitingi izle, 30 Mayıs Kılıçdaroğlu Bolu Mitingi nerede, 30 Mayıs Kılıçdaroğlu Bolu Mitingi Saat Kaçta, 30Mayıs Kılıçdaroğlu Bolu Mitingi Seyret, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Bolu ya geliyor.. 30 Mayıs Chp Bolu Mitingi izle

2011 Üç Aylar Ne Zaman Başlıyor


2011 Üç Aylar Başlangıcı Ne Zaman – Üç Ayların Başlangıç Tarihi – Üç Aylar Hangi Gün Başlayacak,2011 Üç Aylar Ne Zaman Başlıyor konusu, 2011 Üç Aylar Başlangıcı Ne Zaman – Üç Ayların Başlangıç Tarihi – Üç Aylar Hangi Gün Başlayacak Bu yıl mübarek üç aylar ne zaman başlıyor 2011, 3 aylar ne zaman başlıyor 2011, bu sene ramazan ne zaman başlıyor 2011, üc aylar 2011, 2011 üç aylar ne zaman başlıyor, bu yıl ramazan ne zaman başlıyor 2011, ramazan ne zaman başlıyor 2011, 2011 3 aylar ne zaman başlıyor, 3 aylar 2011, 2011 ramazan ne zaman başlıyor hakkındaki bilgiler.


Bu yıl mübarek üç aylar 3 Haziran 2011 Cuma günü başlayacak. Üç ay orucu tutmak isteyenlere duyurulur. Üç ayların sizler için hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.

Facebook İnternet Sayfamızı Beğenip Yorum Yapmayı İhmal Etmeyiniz. İki astronot, Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde uydunun bakımını yapıyorlar.
Etiketler: 2011 3 aylar ne zaman başlıyor, 2011 ramazan ne zaman başlıyor, 2011 Üç Aylar Başlangıcı Ne Zaman - Üç Ayların Başlangıç Tarihi - Üç Aylar Hangi Gün Başlayacak, 2011 Üç Aylar Başlangıcı Ne Zaman - Üç Ayların Başlangıç Tarihi - Üç Aylar Hangi Gün Başlayacak Bu yıl mübarek üç aylar ne zaman başlıyor 2011, 2011 üç aylar ne zaman başlıyor, 2011 Üç Aylar Ne Zaman Başlıyor konusu, 3 aylar 2011, 3 aylar ne zaman başlıyor 2011, bu sene ramazan ne zaman başlıyor 2011, bu yıl ramazan ne zaman başlıyor 2011, ramazan ne zaman başlıyor 2011, üc aylar 2011

28.05.2011 Açıköğretim AÖF Final (Yıl Sonu) sınav soruları cevapları indir


28 mayıs 2011 aöf final yıl sonu soruları cevapları indir, 28.05.2011 aöf final yıl sonu sınav soruları cevapları indir.

28 mayıs 2011 cumartesi günü yapılan Açıköğretim Fakuktesi AÖF sınavı soruları ve cevapları henüz internette yayınlanmamıştır. Sınavın soruları ve cevapları yayınlandığı andan itibaren Açıköğretim Fakultesi ile eş zamanlı olarak sitemizde yayınlanacaktır. Konu hakkında geniş bilgileri bu başlık altından takip edebilir Aöf sınavı hakkında yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

28 05 2011 Açıköğretim AÖF Final (Yıl Sonu) sınav soruları cevapları indir, 28 05 2011 aöf sınav soruları, 2011 final soruları cevapları açıköğretim, 28 mayıs 2011 aof yıl sonu sınav soru ve cevapları, 28 05 2011 yılı açıköğretim sınav soruları ve cevapları, açıköğretim yıl sonu sınav soruları ne zaman yayınlanır, açıköğretim sınav soruları 28 05 2011, 2011 Açıköğretim Aöf Yıl Sonu Sınav Final Soruları cevapları sonuçları indir, 28 05 2011 aof finali cevapları, 28 05 2011 aöf final soruları ve cevaplarını indir 28.05.2011 Açıköğretim AÖF Final (Yıl Sonu) sınav soruları cevapları indir yazısını Facebook'ta Paylaş 28.05.2011 Açıköğretim AÖF Final (Yıl Sonu) sınav soruları cevapları indir yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

29.05.2011 Açıköğretim AÖF Final (Yıl Sonu) sınav soruları cevapları indir


29 mayıs 2011 aöf final yıl sonu soruları cevapları indir, 29.05.2011 aöf final yıl sonu sınav soruları cevapları indir.

29 mayıs 2011 pazar günü yapılan Açıköğretim Fakuktesi AÖF sınavı soruları ve cevapları henüz açıklanmamıştır. Sınavın soruları açıklandığı andan itibaren Açıköğretim Fakultesi ile eş zamanlı olarak sitemizde yayınlanacaktır. Konu hakkında geniş bilgiyi bu başlık altından takip edebilir AÖF sınavı hakkında yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

29 05 2011 Aöf açıköğretim final yıl Sonu sınav soruları ve cevapları, 29 05 2011 A, aöf yıl sonu sınav sonuçları, 28-29 Mayıs 2011 AÖF Yıl Sonu Sınav Soru ve Cevapları indir, aöf 2011 final soruları indir, aöf 2011 yılsonu sınav soruları, 2011 aöf yıl sonu sınavı soruları, AÖF 28-29 MAYIS 2011 YIL SONU SINAVI, aöf yıl sonu sınav kitap, aöf 29 05 2011 sınav soru ve cevapları 29.05.2011 Açıköğretim AÖF Final (Yıl Sonu) sınav soruları cevapları indir yazısını Facebook'ta Paylaş 29.05.2011 Açıköğretim AÖF Final (Yıl Sonu) sınav soruları cevapları indir yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

Beyaz Show Muhteşem Yüzyıl dizisi oyuncuları izle video 27 mayıs 2011


Beyaz show 27 mayıs 2011 konukları muhteşem yüzyıl dizisi oyuncuları Hürrem Sultan (Meryem Üzerli) Sultan Süleyman ( Halit Ergenç) Mahidevran (Nur Aysan Fettahoğlu) Sümbül Ağa (Selim Bayraktar) Murat Boz ve Mesut Yar.

Kanal d’nin cuma gecesinin vazgeçilmezi Beyaz Show’un 27 mayıs 2011 akşamı konukları sevilen dizi Muhteşem Yüzyıl oyuncuları, sevilen pop şarkıcı Murat Boz ve Mesut Yar idi. İzlenmeye değer güzel bir gece yaşatan Beyaz show’da bu gece keyifli ve bi okadarda eğlenceli bir show izledik.

İşte Beyaz Show’dan Hürrem’in Gebelik Sorunsalı videosu 27 mayıs 2011

beyaz show muhteşem yüzyıl, beyaz show meryem uzerlı, beyaz show muhteşem yüzyıl izle, beyaz show mühteşem yüzyıl konukları, beyaz show muhteşem yüzyıl oyuncuları, beyaz show muhteşem yüzyıl konukları izle, muhteşem yüzyıl beyaz show izle, beyaz show muhteşem yüzyıl oyuncuları izle, muhteşem yüzyıl beyaz show, beyaz show meryem üzerli izle Beyaz Show Muhteşem Yüzyıl dizisi oyuncuları izle video 27 mayıs 2011 yazısını Facebook'ta Paylaş Beyaz Show Muhteşem Yüzyıl dizisi oyuncuları izle video 27 mayıs 2011 yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

Emmanuel Emenike ve Sezer Öztürk Fenerbahçe’de video


Fenerbahçe’de 2 bomba transfer. Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor’da oynayan siyahi futbolcu Emmanuel Emenike ve Eskişehirspor’da oynayan Sezer Öztürk’ü renklerine bağladı. İşte haberin detayları ve Emmanuel Emenike ve Sezer Öztürk’ün golleri video.

Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor’un yıldız futbolcusu Emmanuel Emenike’yi 9 milyon Euro karşılığında transfer etti.Sarı-lacivertli kulüp, teknik direktör Aykut Kocaman’ın transfer edilmesini ilk istediği futbolcu olan Emenike’yi 9 milyon Euro’ya kadrosuna kattı. Genç teknik adam, Nijeryalı golcüyü devre arasında çok beğendiğini ifade etmiş ve Sarı-lacivertli yönetimden bu futbolcunun alınmasını istemişti.

O dönem Karabükspor yönetimi 10 milyon Euro’dan aşağı inmezken, devre arasında transfer yapmama konusunda karar kılan ve mevcut futbolculara da güvendiğini vurgulayan başkan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman, bu transferi askıya almışlardı. Ligin bitimine 3-4 hafta kala yeniden gündeme gelen Emenike ile her konuda anlaşılırken, sadece kulübüyle anlaşma kalmıştı.

Fenerbahçe yönetimi ilk etapta Kardemir Karabükspor kulübüne 6 milyon Euro önerdi. Karabükspor yönetimi, devre arasında belirledikleri 10 milyon Euro’luk bonservis bedelinden indirim yapmaya yanaşmadı. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ve Ali Yıldırım’ın Karabükspor ile yaptığı görüşmeler sıkı bir pazarlık şeklinde devam etti. Fenerbahçe yönetimi önce teklifini 6 milyon Euro’dan 7.5 milyon Euro’ya yükseltti. Bunu da kabul etmeyen Karabükspor yönetimi, sadece 1 milyon Euro’luk indirim yaptı ve taraflar 9 milyon Euro’da anlaştı. Fenerbahçe yönetiminin bu transferin gerçekleştiğini en kısa sürede açıklaması beklenirken, Nijeryalı futbolcuya ödenecek yıllık ücretin 1.5 milyon Euro civarında olduğu tahmin ediliyor.

SEZER DE TAMAM

Spor Toto Süper Lig’de 2010-2011 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, gelecek yıl planlaması için transferlere başladı. Sarı-lacivertli kulüp ile Sezer Öztürk her konuda anlaştılar. İki kulüp yöneticileri yarın biraraya gelerek transfere son noktayı koyacaklar.

Yarınki görüşme sonrasında çok büyük bir sorun çıkmazsa, Sezer Öztürk gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek. Genç oyuncusu Beşiktaş ve Galatasaray da ciddi olarak istiyordu.

Eskişehirspor, uzun süredir Fenerbahçe’nin Brezilyalı oyuncusu Bilica’yı kadrosuna katmayı düşünüyordu. Sezer transferinde bir takas formülüne de gidilebileceği öğrenildi.

Emmanuel Emenike’nin golleri izle:

Sezer Öztürk’ün golleri izle:

sezer öztürk video, emenike video, sezer öztürk fenerbahçede, emenike ve sezer öztürk, sezer öztürk fenerbahçe\de, sezer öztürk izle, sezer öztürk fenerbahçe\de video, SEZER ÖZTÜRK VİDEOSU, sezer öztürk videoları, emenike nin golleri Emmanuel Emenike ve Sezer Öztürk Fenerbahçe’de video yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

Etiler’deki patlamada yaralanan kişilerin isimleri belirlendi


Bu sabah istanbul etilerde meydana gelen patlamada yaralananların isimleri belirlendi.

İstanbul’un en işlek bölgelerinden Etiler’deki Akmerkez’in önünde bir patlama meydana geldi. Koç Köprüsü’nün altındaki İETT durağında meydana gelen patlamada biri polis 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

İŞE GİDERKEN BACAĞINI KAYBETTİ

Etiler’deki patlamada yaralanan 7 kişiden 5'i Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 2'si ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ayten Bal’ın durumunun ciddi olduğu ve bacağını kaybettiği belirtildi. Bal ve yanındaki arkadaşı Ceyhan Mercan otomobille ilerlerken patlamanın meydana geldiği öğrenildi.

Etiler’deki patlamada bacağını kaybeden 38 yaşındaki Ayten Bal’ın özel bir şirkette müşteri temsilcisi olarak çalıştığı öğrenildi. Arkadaşı Ceyhan Mercan ile otomobille ilerlerken patlamaya yakalanan Bal, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alındı. Hastane önüne gelen yaralı yakınlarının endişeli bekleyişi sürüyor.

HASTANEDEKİ YARALILARIN İSİMLERİ İSE SÖYLE:

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi:
Ayten Bal
Ceyhan Mercan

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi:
Seyfi Erdem (polis)
Agop Demir
Sami Işık
Ali Osman Çapa
Yazgülü Şubatlıoğlu

ÇAPKIN: HEDEF POLİS OKULU OLABİLİR

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın olay yerine gelerek inceleme yaptı. Çapkın bombanın köprü altında bir elektrikli bisikletin üzerinde patlatıldığını açıkladı.

Çapkın şunları söyledi: “08.58'de köprünün altında bir elektrikli bisikletin üstüne konmuş bir patlayıcı. Orta şiddette bir patlayıcı konmuş. Patlama sonucunda 7 yaralı var, biri polis. Polis oradan geçiyordu. Hayati tehlikesi olan yaralı yok. Polis okuluna dönük denebilir. 5 araç zarar gördü. Bu kimsenin yanına kalmaz, mutlaka bulunur. Halkımızın içi rahat etsin. Tesellimiz hiçkimsenin ölmemiş olması.

Ses bombası değil ama çok büyük çaplı bir bomba da değil. Gerek zamanlama gerekse polis okuluna yakın olması altı çizilmesi gereken iki unsur.”

ceren şubatlıoğu, etilerdeki patlamada yaralananlar hakkinda bilgi, Etilerdeki 26 mayıs daki patlamada yaralananlar, etilerde yaralananlar, etilerde patlama yaralananlar, etilerde patlama da yaralananlar, etiler patlamasında yaralananlar, etiler patlaması yaralanan kişilerin ismi, etiler patlama yaralananlar listesi, etiler patlama yaralananlar kim Etiler’deki patlamada yaralanan kişilerin isimleri belirlendi yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

Etilerde bomba patladı, patlama görüntüleri izle video


Etilerde bu sabah akmerkeze çok yakın bir İETT durağında pomba patladı. İşte olay ile ilgili gelişmeler ve patlama görüntüleri izle video.

Etiler’de Koç Köprüsü altında İETT durağında bomba patladı. Patlamada ilk belirlemelere göre 1'i polis 7 kişi yaralandı. Yaralılardan Ayten Bal’ın bacağını kaybettiği açıklandı. Polis ikinci bir bombanın patlaması ihtimaline karşı bölgeyi boşalttı, cep telefonu sinyalleri kesildi. Etiler her iki yönde de trafiğe kapatıldı.İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, saldırının hedefinin polis olabileceğini söyledi.

Etiler’de saat 09.00 sıralarında Koç Köprüsü altında, ilk belirlemelere göre parça tesirli ve zaman ayarlı bomba patladı. Patlama nedeniyle biri polis 7 kişi yaralandı. Patlama yerinin hemen yakınında İETT otobüs durağı bulunuyor. Patlamanın etkisiyle Koç Köprüsü’nden beton parçaları koptu. Olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

2'SİNİN DURUMU AĞIR

İstanbul İl Sağlık Müdürü Ali İhsan Dokucu patlamada yaralanan 7 kişiden 2'sinin durumunun ağır olduğunu belirtti. Bacağı kopan bir vatandaşın ameliyata alındığı öğrenildi.

YARALANAN KADIN BACAĞINI KAYBETTİ

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ayten Bal’ın durumunun ciddi olduğu ve bacağını kaybettiği belirtildi. Bal ve yanındaki arkadaşı Ceyhan Mercan otomobille ilerlerken patlamanın meydana geldiği ifade edildi.

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER / WEB TV

Bir görgü tanığı tek bir patlamanın meydana geldiğini söyledi. Polis olay yerini boşaltarak güvenlik önlemi aldı.

Olay yeri, Polis Meslek Yüksek Okulu’nun bir sokak önünde, alışveriş merkezi Akmerkezi’nin bir kaç metre yakınında. Olay yeri inceleme ekipleri ile bomba uzmanı polisler, patlama bölgesinde araştırma yaptı. Patlamada iki İETT otobüsü ile bir taksi ve sivil plakalı bir otomobilde hasar meydana geldi. Olay yerinde ambulanslar ile itfaiye araçları bekletiliyor.

İKİNCİ PATLAMA İHTİMALİNE KARŞI BÖLGE BOŞALTILDI

İkinci bir patlama ihtimaline karşı bölgede cep telefonu sinyalleri kesildi. Motosikletli bir kişinin durağa paketi bıraktığı iddia ediliyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fikret Seçen de olay yerinde polisten bilgi alıyor.

Patlama yerinin hemen yakınında Polis Meslek Yüksek Okulu olduğu için bu olayın polise yönelik olma ihtimali üzerinde de duruluyor.

YARALILARIN İSİMLERİ

Şişli Etfal hastanesine kaldırılanların polis memuru Üzeyfe Erdem, İETT şoförü Seyfi Erdem, Yazgülü Şubatlı, Sami Işık, Ayten Bal ve soyadı öğrenilemeyen Agof adlı kişiler olduğu öğrenildi. Buradaki yaralılardan Yazgülü Şubat’ın hayati tehlikesi olmamasına karşın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Okmeydanı Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların ise Ayten Bal ile Ceyhan Mercan olduğu belirtildi. Ayağından yaralanan Ayten Bal’ın ameliyata alınacağı bildirildi.

GÖRGÜ TANIĞI: BURASI SANKİ YERİNDEN OYNADI

Olay meydana geldiği sırada Akmerkez’in önünden geçen bir otobüsün içinde bulunan görgü tanığı, “Biz otobüsün içindeydik. Buradan geçerken patlama meydana geldi. Patlama olduğu sırada şoför geri gitti. Biz indik, vergi dairesine gittik, oradan koşa koşa geri döndük. 10 tane en az yaralı var diyorlar, ben görmedim. Çok güçlüydü ses. Burası sanki yerinden oynadı. Kulaklarımızın zarı patladı” dedi.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, saldırının hedefinin polis olabileceğini belirterek, patlamayla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Bu sabah 8.58'de bir elektrikli bisikletin üzerine konmuş bir patlayıcı patladı

Çok büyük bir patlayıcı değil, orta şiddette bir patlayıcı konmuş

Patlayıcı sonucunda 1'i polis olmak üzere 7 vatandaşımız yaralı. Hayati tehlikesi olan yaralı yok şu anda. Durumları yakında takip ediliyor

Etiler Polis Okulu’nun çok yakın olması polis okuluna dönük bir saldırı olması araştırılacak

5 araç zarar gördü

Ölen yok çok şükür

Bu kimsenin yanına kalmaz, buluruz bulunur

Tesellimiz ölen kimsenin olmaması.

etiler bonba bilgi, 26 mayıs sabahı akmerkez avm yakınında otobüs durağındaki patlama, koç köprüsünü altındaki patlama video, etilerdeki pomba, etiler pomba gelişme, etiler patlama resimleri, akmerkezde patlama anı, akmerkez patlaması, AKMERKEZ PATLAMA VİDEO, akmerkez de boba izle Etilerde bomba patladı, patlama görüntüleri izle video yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

Google vergi mükellefi oldu, Vergi borcu ödüyor


Google devletle barıştı. Türk şirketlerinden reklam alan ama vergi mükellefi olmayı reddeden google, Torba yasasından yararlanmak için Maliye’ye başvuru yaptı. Şirket 35 milyon liraya düşen borcu 18 taksitle ödeyecek. İşte haberin detayları.

Vatan gazetesinin haberine göre; 112 milyar dolarlık marka değeriyle dünyanın en değerli ikinci şirketi olan Google, 71 milyon liralık vergi cezasını ödemek için Maliye’ye başvurdu. 6111 sayılı Torba Kanun’dan yararlanmak için Maliye’nin kapısını çalan küresel bilişim devi, borçlarını yeniden yapılandırdı. Vergi aslı, vergi cezası ve gecikme faizi dahil toplam 71 milyon lira olan borç yeniden yapılandırmayla 35 milyon liraya düşerken, şirket bunu 2 ayda bir toplam 18 taksitte ödeyerek devlet ile helalleşecek.

Vatan’ın Maliye Bakanlığı’na yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre, 2009'da başlayan Maliye-Google mücadelesinde son gülen Türk maliyesi oldu. Reklam veren Türk şirketlerine İrlanda’da kurduğu şirket üzerinden fatura kesen Google tüm uyarılara rağmen Türkiye’de vergi mükellefi olmayı kabul etmedi. 2007-2008 hesaplarını inceleyen Maliye Bakanlığı uzmanları Google’a ait vergi aslı, vergi cezası ve gecikme faizi dâhil toplam 71 milyon liralık vergi cezası tebliğ etti. Cezaya itiraz için mahkemeye giden Amerikalı bilişim devi yargıdan da istediğini alamadı. Bunun üzerine şirket Torba Yasa’dan yararlanmak için Maliye’nin kapısını çaldı. Yeniden yapılandırmayla 71 milyon liralık toplam borç 35 milyon liraya indi.

Vergi uzmanları, Google’un Maliye ile uzlaşmasının birçok açıdan büyük önem taşıdığına dikkat çekiyor. Uzmanlara göre, Google Maliye ile el sıkışarak Türkiye’de vergi mükellefi olmayı kabul etmiş oldu. Bu durumda şirketin 2009 ve 2010 yıllarına ait gelirlerinden de devlet vergi tahsil edebilecek. İkinci olarak Google, ABD, İngiltere, Almanya gibi sadece belli başlı ülkeleri muhatap kabul ederek, onlara vergi ödüyor. Dolayısıyla Türkiye’ye vergi ödemeyi kabul etmesi sembolik açıdan büyük önem taşıyor.

Google vergi borcunu ödüyor mu Google vergi mükellefi oldu, Vergi borcu ödüyor yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

Komşu çiftlik kredi para kazanma hileleri


Oyunda şuan bir hile mevcut oda İsmini vereceğim program sayesinde Hiç uğraşmadan saniyede işlemlerinizi yapabilirsiniz. Örneğin tarla ekme biçme toplama işlemleri yerine Açın programı o saniyesinde yapsın siz sadece gerekli kısımları seçin yeter. Programı anlatmaya gerek duymadım gerçekten basit bir program Kullanışı falan. Eskiden Farmville speed hack hilelerinde kullanılıyordu bu program Daha hızlı tarla biçme toplama ve daha çok ekin gibi hilelerle karşınızdaydık. Programın ismi
Cheat Engine . Google a yazdığınızda sitesinden indirebilirsiniz.Programda Tarayıcı olarak kullandığınız tarayıcı yı seçin. Yalnız Doğru keyleri girmeniz gerek yorum bölümünden iistediğinizde 
mailinize keyle gönderilcektir.Örnek Videoyu izleyebilirsiniz



Facebook komşu çiftlik hileleri, Komşu çiftlik kredi para kazanma hilesi, Komşu çiftlik tek tıklama ile 50,000 kredi kazanma!
Bu sıralar Facebookda çok kullanıcısı olan KomşuÇiftlik  oyunu bu sıralar facebook’un vazgeçilmezi. Her oyundaki gibi bu oyundada birsürü hileler mevcut . Bizde size Bu hileleri anlatmaya çalışacağız.

komşu çiftlik kredi hilesi, komşu çiftlik hileleri, komşu çiftlik kredi kazanma, komşu çiftlik 50 000 kredi hilesi, komsu çiftlik 50000 kredi hilesi, komşu çiftlik kredi hileleri, komşu çiftlik kredi kazanma hilesi, komşu çiftlik kredi, kom, komşu çiftlik para ve kredi hilesi .




DOWNLOAD LİNKİ

Rapidshare giremediyseniz
RAPIDSHARE NASIL GIRILIR DOSYA İNDIRILIR?


komşu çiftlik kredi hilesi, komşu çiftlik hileleri, komşu çiftlik kredi kazanma, komşu çiftlik 50 000 kredi hilesi, komsu çiftlik 50000 kredi hilesi, komşu çiftlik kredi hileleri, komşu çiftlik kredi kazanma hilesi, komşu çiftlik kredi, kom, komşu çiftlik para ve kredi hilesi .


Nihat Doğan’ın köpek balığından korktuğu anlar video izle




Survivor adasında Nihat Doğan’ın karizmayı çizdirdiği anlar izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi. Survivor’da ‘adanın kralı’ olduğunu iddia eden Nihat Doğan, köpekbalıklarının olduğu süs havuzunda karizmayı  işte bölye çizdirdi.


Önce dokunulmazlık oyununda Taner ile finale kalan Nihat Doğan, kendisine açık ara fark atan Taner’in onu uzun süre finişte beklemesiyle sinirlendi. Ödül oyununda yarışmayı en hızlı tamamlayan Nihat Doğan, yanına Tefik ve Özge Ulusoy’u da alarak kendilerini bekleyen helikopterle ‘Ocean World’e gitti.


NİHAT KÖPEKBALIĞINI GÖRÜNCE


Burada yunuslar ve köpek balıklarıyla aynı suya giren yarışmacılar, ilginç görüntüler oluşturdular. Adada korkusuz olduğunun altını çizen Nihat Doğan’ın köpekbalıklarının olduğu havuza girince rengi benzi soldu.

NİHAT ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA


Eğitmenler eşliğinde vatos ve köpekbalıklarının yanına yanaşmaya çalışan Nihat Doğan, korku dolu anlar yaşadı. Vatos’ların vücuduna değmesinden irkilen Doğan, çığlıklar atarak sudan çıkmaya çalıştı. Her seferinde Tefik’in yakalayarak tekrar havuza soktuğu Nihat, en sonunda bir yol bularak havuzun duvarına tırmanarak dışarı kaçmayı başardı.

nihat doğan ocean world, nihat doğan karizmayı çizdirdi, nihat doğanın köpek balığından korktuğu an, nihat doğan köpek balığını görünce, nihat doğan köpek balığından korktu, Nihat Doğan’ın köpek balığından korktuğu anlar video izle, nıhatın korktugu anlar, nihat ın korktuğu anlar, Nihat Doğan’ın Köpekbalığı Havuzundaki Görüntüleri Video İzle, nihat doğan balıktan korktu video Nihat Doğan’ın köpek balığından korktuğu anlar video izle yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

Sınavsız üniversite nasıl olacak? Nasıl girilecek? Detayları açıklamaları


Sınavsız üniversite nedir? Sınavsız üniversiye giriş nasıl olacak? Sınavsız üniversite kimleri kapsayacak? İşteyök başkanı Yusuf Ziya Özcan’ın Sınavsız üniversite açıklaması 28 mayıs 2011.

YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan’dan önemli açıklama. Üniversiteye girişte sınavsız geçişin ilk örneği bu yıl yerleştirmede kullanılacak. Üniversitelerde açılacak yeni kontenjanlar için IB, SAT ve TOEFELL notlarına göre öğrenci alınacak. Uygulamadan ilk olarak Kıbrıs’ta okuyan lise öğrencileri faydalanacak

YÖK Başkanı Prof. Yusuf Ziya Özcan üniversiteye girişte uygulanacak yeni yöntemler hakkında önemli açıklamalar yaptı. Akşam gazetesini haberine göre; Özcan, ‘Olgunluk sınavı’nın ardından üniversiteye girişte YGS ve LYS yanında ABD ve Avrupa ülkelerinde uygulanan farklı yöntemlerin devreye gireceğini söyledi. Buna göre öğrenciler üniversitelere sadece YGS-LYS ile değil IB, SAT, TOEFELL gibi uluslararası standartlardaki uygulamalarla da girilebilecek.

Prof. Özcan şunları söyledi: ‘YÖK’te aldığımız karara göre, üniversiteye girişte tek kritere bağlı kalınmayacak. Farklı sistemlerle öğrenci kabul edilmesini istiyoruz. Bir öğrencinin girişte birden fazla seçeneği olmalı.

Bu bize aynı zamanda öğrencinin yurtdışı yerine Türkiye’de öğrenim görme şansını artıracak. Modeli önce Kıbrıs’taki öğrenciler için kullanacağız. ‘

YENİ KILAVUZDA YER ALACAK

Özcan şöyle devam etti: Çünkü Türkiye’deki uygulama için YÖK’te değişikliğe gidilmesi gerekiyor. Oysa Kıbrıs’ta okuyan bir öğrenci için buna ihtiyaç yok. Bu yıl yerleştirme kılavuzunda yeni sistemdeki kontenjanlar belirlenerek (sadece Kıbrıs’tan gelen öğrenciler için) kılavuzda yer alacak.’

YENİ YÖNTEMİN ÜÇ AYRINTISI

1 – IB programı uygulayan Özel Koç Lisesi’nin öğrencisi YGS ve LYS’ye girecek. Aynı öğrenci IB notuyla Avrupa’da ve dünyada birçok üniversiteye yerleşebiliyor. Yeni uygulamada aday hem IB hem de YGS ve LYS puanıyla üniversiteye yerleşebilecek.

2 – Sistem için tıpkı okul birincilerinde olduğu gibi özel kontenjan açılacak. Buna göre örneğin İTÜ mimarlık bölümüne LYS ile 50, IB ile 3, SAT ile 2 öğrenci kontenjanı belirlenecek.

3 – ABD ve Avrupa’da uygulanan ‘farklı yöntemlerle üniversiteye kabul uygulaması Türkiye’de de gerçekleşecek. Hedef, öğrencilerin farklılıklarına göre yerleştirme ve üniversitelerin kendilerine göre en doğru öğrenciyi seçebilmesi.

ib sinavi nerden basvuru, sınavsız üniversite 2011, sınavsız üniversite girşi nasıl olacak, turkiyedeki sınavsız üniversiteler 2011, üniversite sınavında ib sat sistemi nasıl, üniversiteye sınavsız giriş nasıl olacak, yeni universiteye giriş nesıl, yök yeni üniversite açıklaması Sınavsız üniversite nasıl olacak? Nasıl girilecek? Detayları açıklamaları yazısını Facebook'ta Paylaş Sınavsız üniversite nasıl olacak? Nasıl girilecek? Detayları açıklamaları yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

JukeBox

JukeBox Evet bu onların grubunun ismi.Hepsi birbirinden Yetenekli insanlar.Kendileri ile ilk 27 Mayıs Cuma günü Yıldız Teknik Üniversitesi Bahar Şenlikleri 2011 de tanıştım.Büyük Hande Yener konserinden önce çıkan gruplardandı .

JukeBox .Neva – Jukebox ve Kapanışı Hande Yener yapıcaktı. Herkezde Hande Yener gelsin artık modu vardı elbette bendede öyle J Taki Jukeboxla tanışana kadar . O güne kadar grubun hakkında hiçbir bilgim yoktu. Rüya gibi bir saat geçirdik onlarla. Coşturucu özelliği hakkında yoruma gerek duyulmayacak bir grup. Özellikle vokaldeki küçük bayanın hem şarkı söyleyip hem dans edip kıvırmasıyla oldukça beğenimizi kazandı.





O an içimden geçenler şunlardı gerçekten … Ne kadar geç çıkarsa Hande Yener o kadar çok vakit geçirebilirdim bu grupla Neşeli ve hareketli bir biçimde Eşlik ediyorduk küçük hanıma. Hiç birbilgimde yoktu dinlerken kimler , grubun adı ne .. En sonunda Vokaldeki Küçük hanım Box lu bir şeyler söyledi. Eve geldiğimde araştırma yapmaya başladım Türkbox olarak aklımda kalmış yazıp arama yaptığımda sonuç alamadım . Çeşitli arayışlar sonucunda grubun adına ve sitesine ulaştım .



Grup elemanları gerçekten branşlarında çok yetenekliler.

Kerem Dıramca Gitarda  
Tuna Patır  Klavyede
Yasin Cem Kandemir  Bas Gitarda
Murat Kınay Davulda
Ve o küçük hareketli vokalimiz  Ecem Korkmaz.

Çok konuşulan Ajda pekkan'dan EĞLEN GÜZELİM overları da ayrı bi güzel olmuş.

Kendi besteleri olarak
"Biz de Böyle" 
"Şeytan Seni Görüyorum" 
Şarkıları var.
4 Parçanında Video görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.

Jukebox - Eğlen Güzelim


Jukebox - Şeytan Seni Görüyorum 




Jukebox - Biz de Böyle




Jukebox - Mor Menekşe




Videoların Mp3 Linki için Yorum bırakmanız yeterlidir. Mail olarak geri dönülecektir. Unutmadan söylemek lazım. JukeBox Her Cumartesi 00.30 da Bronx Pi sahnede coşturmaya devam edicek

30 Mayıs 2011 Pazartesi

İhanet de Sevdaya Dahil

Belki sönük bir ışık , belki silik bir yüz , belkide kırılmış birkaç hayal yada yitirilen umutlar biraz pişmanlık biraz kırgınlık ama kesinke öfke.


Ne garip şey gerçekten… Benim zekam tam gelişemedi anlamakta güçlük çekiyorum, Doruklarındayım bönlüğün boş bakıyorum mesela. Elinden oyuncağı alınmış bir çocuk gibi küstüm oynamıyorum , nefes alıyorum… Bazende yazıyorum sonra siliyorum. ne ARIYORUM neden ARIYORUM nerede ARIYORUM bulamadığım şey ne ???


Senin olabilme ihtimalin üzerinde durup uzunca bi süre arayışıma son verdiğim dinlendiğim.  Aslında benden başka herkesin fikri var …Takdire şayan bir durum bu sanırım onlar aşmışlar, nirvanaya turlar bile düzenleme olma ihtimalleri yüksek fakat tamamen saçmalıktan ibaret !

Yağmalandığımı bilmek her saniye hainliğini iliklerimde ürpertiyle hissetmek . kalabalığın içinde yanlız olmak kahkahalar atarken bana kalandan çok benden gideni istemek , hatta ve hatta ............


Aptallığımın farkında olduğum için bunları pek kaale almıyorum tabi ne olursa olsun yaşıyorum daha ölmedik yaaaaaa :):):) Derken buluyorum kendimi  biraz sarsılıyorum ardından  sigara yakıyorum atıyorum mirasın olan zehir'i …Şaşırıyorum  bir peçetelik zahmeti warmış aşkının .. 

Bu güzel yazıyı o güzel ruh haliyle yazan AHMET TURAN'a Teşekkür ederiz.



Aşk Acısı Nasıl Geçer

Tarihin en büyük yalanına inanabilmektir aşk hesapsızca sorgulamadan. Teslimiyettir esasında yenilgiyi kabul edip bırakabilmektir kendini ve hatta kendinden geçebilmekte yatar aşkın gerçekliği.Çocuksudur kimi zaman fakat genellikle acımasız , dipsiz bir kuyu sonunu göremediğin bilmediğin o yolda son nefesine kadar koşmak istediğin o ince çizgidir aşk. Sadece bir adımdan ibaret.


Bu kadar duygunun sonrasında Ayrılıkda bir gerçektir . Aşk acısı kabullenmemiz gereken bir duygudur.Aşk acısı Tanımını En güzel Pakize Suda Ayrılık Şiirinde anlatmıştır. O ne güzel bir ruh halidir ki nasıl bir kalemdir Yazdığı şiirdeki her kelime her harf Aşk acısı çekenin yaşadığı duygulardır.Şimdi o güzel şiirden birkaç mısra paylaşmazsak o güzel kalemi o güzel ruhu tutan bu şiirin sahibine haksızlık etmiş olmazmıyız. : )


Tam göğsünüzün ortasında bir yeriniz acıyacak...
Evinizin sizi içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu fark edeceksiniz...
Ne denizin mavisi açacak içinizi, ne pırıl pırıl gökyüzü...
Kendinizi taşıyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar küçüleceksiniz...

Birileri size bir şeyler anlatacak durmadan...
''Önemli olan sağlık.''
''Yaşamak güzel.''
''Boşver, her şey unutulur.''
Siz hiçbirini duymayacaksınız...
Gözyaşlarınızdan etrafı göremez hale geleceksiniz.

''Ölüme çare bulundu'' ya da ''Yarın kıyamet kopacakmış'' deseler başınızı kaldırıp ''Ne dedin?'' diye sormayacaksınız...
Belki çivi çiviyi söker diye can havliyle önünüze çıkana sarılmak isteyeceksiniz...
Nafile...

Gel gitler içinde yaşayacaksınız...
Buna yaşamak denirse...


Tekrardan bu güzel mısraları Türk şiirine bağışlayan Pakize suda ya buradan defalarca teşekkür etsek az .

Şimdi gelelim ne kadar uygulaması zor olsada Aşk acısını Hafifletmek için sunulmuş teoriler ;


§                                 Sosyal hayattan kopmayın bu dönem yalnız kalmak isteyeceksiniz ancak bu hiç mantıklı bir davranış değil ne kadar arkadaşlarınızla vakit geçirirseniz o kadar çabuk atlatırsınız.
                                
                         Yapmak isteyipde yapmadığınız şeyleri yapmaya uğraşın.
§                                 Kafanızı toplamak için Kendinize yakın gördüğünüz kankanız aile bireyiniz vb bir kişiyle günübirlik veya küçük bir tatil yapın . Onu kafanızdan uzaklaştırmak için büyük bir adım olacaktır.
                        Bu kadar maddeden sonra asla kendinizi yeniden aşık olma mecburiyetinde bulmayın.





ACI HAYATIN GERÇEĞİDİR. ACI ÇEKMENİN O KADARDA DIŞLANMAMASI YADA İNSANA UZAK OLMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNMEYİN . ACI ÇEKEREK OLGUNLAŞTIĞINIZIN FARKINA VARIN.HER ACI BİR BAŞARILI TECRÜBEDİR . MUTLU GÜNLER






Kalp Sağlığımıza Nasıl Dikkat Ederiz

Bu yazımızdada Kalp sağlığımızı ne şekilde koruruz onu anlatıcağız.Aklınıza takılan sorular  veya faydalı bir paylaşım olduğunu düşünüyorsanuz aşağıdaki yorum bölümüne aklınızdaki soruları yazabilirsiniz.


İnsan vücudunun şüphesiz ki en önemli parçası KALP. Bizim de yapmamız gereken en önemli şeylerden biri kalp sağlığımızı olduğunca korumak ve bunun için gerekli önlemler almak.Haziran ayına girmek üzereyken sıcakların oldukça artması kalp sağlığımızı tehlikeye sokuyor. Sıcaklarda kalp krizinin çoğalması istatistiklerde de kanıtlanmış.Sonuçları Gerekli sağlık kuruluşların sitelerinden öğrenebilirsiniz.




Kalbinizi durdurmamak için yapmanız gereken kurallar bulunmaktadır.Elinize bir kağıt ve kalem alın Aşağıda yazacağım kuralları liste şeklinde kağıda ekleyin ve hergün bunları uygulamaya özen gösterin.


Kalp sağlığı için önerilerimiz;

 * Sağlıklı Dengeli beslenmeyle başlayın ve yedikleriniz belki normal yediklerinizle uyuşmayabilecek ancak bundan mutluluk duyun . Emin olun kalbinize çok iyi gelecek.


* Hazır besinlerden mutlaka uzaklaşın bunun yerine taze besinlere yönelin.

*Mutlaka doktor kontolünde olun.Check up larınızı 6 ayda bir yapın.


*Kalp sorunları cinsiyetler arasında farklı belirtiler gösterir.Kalbiniz durup yere düşmeden tüm kontrolleri yapın.

*Sporu mutlaka alışkanlık haline getirin.Eğer işinizden dolayı yeterli vaktiniz yok ve spor yapamıyorsanız.İş yeriniz yakın biryerdeyse toplu taşıma araçları yerine yürüyüşü tercih edin.



*Gece yatmadan önce sizi rahatsız etmiyecek şeyler atıştırın




*Kesin ve kesin Uzmanların defalarca tekrarladığı şey belki sıralamamızda en önemli maddemiz SİGARAYI MUTLAKA BIRAKIN


SLOGANIMIZI HEP BİRLİKTE  TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUZ VE HERKEZE ULAŞTIRIYORUZ
SAĞLIK İÇİN EL ELE
HAND İN HAND FOR HEALTH











Kolestrolü Düşürmenin Yolları


Bu yazıda Kolestrolü düşürmenin en etkili ve en güvenli yollarını sıralayacağiz. Sağlığınıza önem vermeniz şart ve bunu önemsiyorsanız Yazımızı dikkatli şekilde okuyunuz ve sorularınızı yorum kısmına yazıp faydalanabilirsiniz.Sloganımız Hand in hand For Health :)) Sağlık için el ele :)

Kolestrolün düşmesi kalp-damar hastalığının azalmasına fayda sağlar. Kolestrolü olmayanlarda hastalığın gelişini engeller,Kolestrolü olan hastalarda ise yaşama süresini arttırır.Kan kolestrol seviyesini Doktorunuzdan aldığınız uygun diyet ve ilaçlarla düşürülmesi mümkündür.

Yeterli ve dengeli beslenerek kolestrol,kalp,damar hastalıgı riskini azaltabiliriz. Sağlıklı ve dengeli besin seçimine dikkat edin ve yemek listenizde mutlaka farklı şeylere başvurun

Sağlıklı besin çeşitleriniz arttırın ve olduğunca yemek porsiyonlarınızı azaltın.

Bol bol C vitamini bulunan sebzeleri meyveleri tercih edin.
Yarım yağlı süt ürünlerini ve yağı olmayan etleri seçin.Her hafta mutlaka balık tüketin ama yiğeceğiniz balıkların yarısının yağlı yarısının yağsız olmasına dikkat edin ancak ölçüsünde yemeye dikkat edin.


Yiyecekleriniz mutlaka kızartma şekliyle değilde haşlama yöntemiyle pişirin böylesi herkez için daha sağlıklı bir yöntem olacaktır.
Hazır Fast food gıdalardan çok Taze haşlanmış gıdalara yönelin.
Atıştırma yaparken Hamurişlerine,Keklere Böreklere yönelmektense Meyve sebze ve kuruyemiş yemek herkez için daha sağlıklı bir yöntem olacaktır.


SİGARADAN MUTLAKA UZAKLAŞIN
Sigara damarları tıkayarak Sizde bulunması gereken iyi huylu kolestrolün düşmesine neden olur . Kalp damarlarınız tıkandığında Olduğunuz yere düşüp bayılabilirsiniz.Sağlıklı bir hayat istiyorsanız Sigarayı mutlaka bırakmalısınız.


SPOR YAPIN
Spor yapmak Fiziksel faliyetlerin artması İyi huylu Kolestrolü yükseltir ve Kötü Huylu kolestrolün düşmesine sebep olur ki buda bizim yapmak istediğimiz bir şey.Unutmayın Sloganımızı Tekrar tekrar Herkeze ulaştırırsak Sağlık ve uzun yaşam önünde büyük bir yükseliş sağlarız.
Şimdi hep beraber Söylüyoruz
SAĞLIK İÇİN EL ELE
HAND İN HAND FOR HEALTH